Все категории
Добавить товар

Відбілюючий крем для обличчя від веснянок і пігментних плям luofmiss crystal lady...

300 грн
Описание

Відбілюючий крем для обличчя від веснянок і пігментних плям Luofmiss Crystal Lady Whitening Cream. Прекрасним засобом від веснянок і пігментних плям, є крем Luofmiss з ефектом відбілювання. У його склад входить вітамін С, який допомагає позбутися від вільних радикалів та вугрових шрамів. Стимулює капілярну активність та делікатно освітлює обличчя. Шкіра стає рівною, чистою і гладкою.
Крем з вітаміном сприяє регенерації, зміцнює стінки судин і підвищує імунітет. Косметичний засіб звужує пори, покращує еластичність та пружність, а також робить рівним тон та рельєф.
Протеїн золота, активно насичує вологою, нормалізує роботу сальних залоз та регулює жирність шкіри. Пори не забиваються та не виникає запальних процесів. Протеїн шовку, яким багатий косметичний засіб, чудово підходить для проблемної та зрілої шкіри.
Спосіб застосування:
Перед нанесенням на обличчя крем необхідно зігріти в руці. Для цього покладіть невелику кількість крему на долоню руки, після чого, зігрійте крем в долоні. Потім акуратними рухами кінчиків пальців нанести крем на обличчя поки він теплий. Використовувати щодня вранці та ввечері.
Країна виробник:Китай
Гіпоалергенна,органічна
Вікова група:25+
Об‘єм 15 мл
Тип шкіри:Проблемна,В'януча (зріла)
Стать:унісекс

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 15мл
Классификация:
Гипоаллергенная Органическая
Объем:
15 мл
Продавец
vika282828
vika282828
Киев
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?