Все категории
Добавить товар

Відновлюючий крем holy land cosmetics restoring cream

2220 грн
Описание

Відновлюючий крем

Відновлювальний крем від ізраїльської фірми Holy Land Cosmetics активно сприяє оновленню клітин шкіри, регулює рівень вологи в клітинах епідермісу, прискорює регенерацію і висвітлює пігментні плями. Крем якісно вирівнює поверхню і колір шкіри, має виражену антисептичну властивість. Він значно зменшує пори, розчиняє комедони і активно стимулює синтез колагену та еластину - необхідних білків, які відповідають за гладкість і пружність шкіри.

Мультифруктовий комплекс насичує живильними речовинами глибокі шари шкіри, дарує їй м'якість і шовковистість, підтягує і зміцнює її. Аскорбіл фосфат магнію в складі крему стимулює синтез колагену, активно сприяє підвищенню еластичності шкіри. Ретинол перешкоджає процесам старіння тканин, а саліцилова кислота розм'якшує роговий шар шкіри, що забезпечує її природне оновлення і пом'якшення. Під час нанесення розподілити крем по всьому обличчю, крім зони повік, залишити до повного вбирання.

Запобіжні заходи: не залишати в доступному для дітей місці. При попаданні в очі промити водою.
Зберігати при кімнатній температурі.

Час застосування: універсальний
Тип шкіри: всі типи
Вік: 18+
Стать: жіноча
Об'єм: 15мл, 50мл, 250мл
Виробник: Holy Land Cosmetics (Ізраїль)
Зроблено в: Ізраїль

Спосіб застосування

Професійне використання: нанести невелику кількість крему, розподілити по обличчю, за винятком зони повік.Домашній догляд: наносити 1-2 рази на день на очищену шкіру обличчя (за винятком периорбітальної зони) і шиї.

Склад

мультифруктовий комплекс, аскорбіл фосфат магнію, ретинол, саліцилова кислота.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Персиковый
  • Белый
Размер:
  • 50мл
  • 15мл
  • 250мл
Классификация:
Объем:
15 мл 50 мл 250 мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?