Все категории
Добавить товар

Зволожуючий крем для шкіри навколо очей optimals hydra radiance оріфлейм код 42566

229 грн
Описание

Зволожуючий крем для шкіри навколо очей Optimals Hydra Radiance Оріфлейм
код 42566
15 мл

Зволожуючий крем для шкіри навколо очей розроблений експертами з харчування шкіри, зменшує темні кола та набряклість. З дубильними речовинами та фенольними кислотами з хмелю, які заспокоюють шкіру.
Освіжає шкіру, зменшуючи темні кола під очима
Повертає погляду сяючий вигляд
Робить шкіру м'якою та зволоженою.

Збалансоване харчування шкіри навколо очей зробить твій погляд яскравішим і привабливішим. Цей крем містить корисні поживні речовини у складі та технологію природного походження для зменшення темних кіл під очима. Заспокоює ніжну шкіру навколо очей. Його легка текстура охолоджує шкіру, роблячи її м'якшою та зволоженою.

Технологія MoistureLockIn: подвійна дія з маслом ши та натуральними зволожуючими інгредієнтами – насичує шкіру вологою та утримує її всередині.
Антиоксиданти із шведських рослин: корінь родіоли рожевої допомагає нейтралізувати дію вільних радикалів.
Таніни + фенольні кислоти з хмелю: ці поживні речовини ідеально підходять для ніжної області навколо очей і мають заспокійливі властивості.

Як користуватися

Нанеси на шкіру під очима невелику кількість крему та акуратно втирай до повного вбирання. Використовуй засіб вранці та ввечері після вмивання. Після використання сироватку для найбільш глибокого зволоження шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • 15мл
Классификация:
Натуральная
Объем:
15 мл
Назначение:
Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?