Все категории
Добавить товар

Зміцнюючий гель holy land cosmetics bio repair cellular firming gel

1700 грн
Описание

Зміцнюючий гель

Зміцнювальний гель Bio Repair Cellular Firming від ізраїльського виробника професійної косметики Holy Land Cosmetics швидко відновлює шкіру, збагачуючи її живильними і пом'якшувальними елементами. При регулярному використанні засобів значно зменшуються зморшки, сліди від опіків і інших невеликих ушкоджень.

Гель Bio Repair Cellular Firming призначений для інтенсивного зміцнення та відновлення шкіри після пластичних і специфічних косметичних операцій. Комфортна текстура легко наноситься і швидкого діє: гель зволожує шкіру і стимулює регенерацію і загоєння. До складу увійшли унікальні природні компоненти. Комплекс рослинних олій інтенсивно пом'якшує шкіру, колаген і еластин збільшують пружність, вітамін Е зволожує роговий шар, стимулює мікроциркуляцію крові, нормалізує тканинне дихання. Крім того, продукт володіє протизапальним ефектом і значно зменшує надмірну чутливість шкіри, знімає запалення.

Спосіб застосування

Нанесіть невелику кількість гелю на очищену шкіру, а через 10 хвилин скористайтеся кремом. Застосовуйте продукт двічі на день.

Склад

Комплекс рослинних екстрактів і олій (Repair complex), екстракт плаценти, колаген, еластин, вітамін Е.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?