Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Крем для очей з муцином равлика farmstay snail repair eye cream

150 грн
Описание

Крем для шкіри навколо очей з екстрактом слизу равлика дозволяє вирішити відразу кілька проблем: засіб зволожує і живить шкіру, пом’якшує і заспокоює, освітлює і розгладжує, зміцнює і підтягує. Крем знімає набряклість і висвітлює темні кола під очима.

Екстракт слизу равлика містить компоненти, родинні шкірі людини, які відіграють важливу роль у підтримці її здоров’я і красоти.В складі слизу колаген та еластин (грають важливу роль в підтримці еластичності і тонусу шкіри), алантоїн (регенеруючий компонент, що сприяє відновленню шкіри), вітаміни А , З, Е (відповідають за зволоження і живлення шкіри, захищають її від вільних радикалів і передчасного старіння), гліколева кислота (сприяє злущуванню ороговілого шару шкіри, має протизапальну дію), антибіотики (захист шкіри від впливу шкідливих мікроорганізмів), сонцезахисний фільтр (захист від УФ-випромінювання).

Унікальний склад равликового слизу ідеально підходить для шкіри людини, максимально нею сприймається і запускає процеси відновлення шкіри на клітинному рівні.

Також, до складу крему входить масло соняшника, яке прекрасно живить епітелій і наповнює його цінними вітамінами і іншими речовинами. Цей компонент покращує регенерацію, сповільнюючи утворення зморшок, зменшуючи дрібні заломи. Масло добре зволожує і дарує еластичність і пружність. Вітамін E в соняшнику виступає потужним антиоксидантом, і призупиняє окислювальні процеси.

Ніацинамід в складі крему тонізує, покращує кровообіг і процеси обміну. Також, він стимулює вироблення колагену, керамідів, жирних кислот, які зупиняють утворення зморшок, підвищують регенеративні здатності дерми, її еластичність і пружність. Ніацинамід створює захисну плівку, яка запобігає виведенню вологи. Крім того, він є сильним антиоксидантом. Ніацинамід прибирає пігментні плями, сліди акне, покращує тон обличчя.

Масло дерева ши глибоко живить, зволожує, наповнює вітамінами, мінералами, кислотами та іншими цінними речовинами. Воно захищає від ультрафіолету, вітру і температур, посушливого клімату. Масло допомагає позбутися від неглибоких зморшок, зменшити значні заломи. Воно тонізує, покращує кровообіг і обмінні процеси. Масло дерева ши стимулює вироблення колагену, активізуючи регенеративні процеси.

Таким чином, даний прекрасний крем для очей забезпечить висококласну турботу про ніжний епітелій, зберігши його молодість, еластичність, здоров’я і красу.

Відразу після нанесення, крем забезпечує глибоке зволоження шкіри, візуально заповнює зморшки, роблячи шкіру більш свіжою та доглянутою.

Регулярне застосування крему дозволяє зменшити глибину зморшок і інтенсивність пігментації.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
manniup
manniup
Киев
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?