Все категории
Добавить товар

Захисний денний крем optimals urban guard 3d spf 25 оріфлейм 50 мл код 44259

279 грн
Описание

Захисний денний крем Optimals Urban Guard 3D SPF 25 Оріфлейм
50 мл
код 44259

Цей зволожуючий крем з SPF розроблений експертами з харчування шкіри та містить поживні речовини натурального походження, а також технологію, яка захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища.
Захист та зволоження шкіри в умовах мегаполісу
Ефективно видаляє забруднення та попереджає появу зморшок
Легка, нежирна формула

Денний крем Optimals Urban Guard 3D – це більше, ніж просто захист від забруднень. Це повноцінний догляд за шкірою в умовах мегаполісу! Він захищає від передчасного старіння, дарує шкірі збалансований догляд, глибоко зволожує та відновлює природний захисний бар'єр. Має нежирну формулу, яка підлаштовує догляд залежно від пори року, що дозволяє відчувати себе комфортно як у теплому, так і прохолодному кліматі.

Склад
Морський постбіотик: Органічні кислоти, білки та ферменти з водоростей сприяють розгладжуванню шкіри та покращенню тону. Крупномолекулярна
гіалуронова кислота активно зволожує шкіру за рахунок малого розміру своїх молекул, здатних глибше проникнути в шари епідермісу . Твоя шкіра почувається комфортно у будь-якому кліматі. Захисна технологія PolluProtect: Мікрополімери натурального походження – невидимий щит від агресивного довкілля.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная
Объем:
50 мл
Назначение:
Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?