Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Сонцезахисний крем із комплексом центелли some by mi truecica aqua calming sun cream...

650 грн
Описание

Компанія Some By Mi випустила оновлену версію свого знаменитого сонцезахисного крему Some By Mi Truecica Mineral 100 Calming Sun Cream SPF50 + РА++++.

Нову версію, на відміну від старої, створено на основі безпечних хімічних фільтрів нового покоління. За рахунок цього – захисна функція продукту стала стабільнішою, а текстура легкою.

Також, склад доповнили ніацинамід, пантенол, гідролізована гіалуронова кислота, екстракти алое і портулаку. Завдяки збалансованому складу сонцезахисний крем має зволожуючу та заспокійливу, антибактеріальну дію (зменшує запалення та запобігає їх появі). Його гідно оцінять власники чутливої ​​та проблемної шкіри.

Основні активні компоненти:

Хімічні фільтри (Diethylhexyl Butamido Triazone, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone) — в сукупності всі ці фільтри доповнюють один одного і дають потужний і стабільний захист від UVA и UVB випромінювання, а за рахунок своєї формули ці хімічні фільтри не розпадаються під впливом сонця і абсолютно безпечні для організму.

Екстракт листя чайного дерева (1%) - природний антисептик, незамінний компонент у догляді за проблемною шкірою, у складі крему діє, як знезаражуючий, себорегулюючий компонент. Чайне дерево сприяє помітному скороченню запалень, а також прискорює їх загоєння.

Екстракт центелли азіатської та 4 концентровані витяжки (Madecassoside, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid) — найкращий комплекс для інтенсивного відновлення та зміцнення захисного бар'єру шкіри. Відмінно заспокоює, дає протизапальний та загоюючий ефект, зміцнює стінки судин та сприяє покращенню рельєфу шкіри.

Ніацинамід (вітамін В3) - виступає як антиоксидант, який здатний відновити вже пошкоджені клітини, знижує сухість і чутливість шкіри, скорочує запалення, регулює жирність шкіри, сприяє звуженню пор. Також вітамін В3 збільшує виробництво колагену та еластину, скорочує зморшки, вирівнює рельєф шкіри та сприяє освітленню пігментних плям.

Корейський сонцезахисний крем Some By Mi Truecica Aqua Calming Suncream SPF 50+ PA++++ має легку «кремово-молочкову» текстуру, швидко вбирається, не залишає білого нальоту, липкості та жирності на шкірі. Має легкий аромат трав завдяки великому вмісту рослинних компонентів, не містить ароматів і барвників.

Інші активні компоненти:

Пантенол (Вітамін В5) підтримує здоров'я шкіри, відновлює, прискорює регенерацію і моментально усуває сухість, почуття стягнутості, сприяє зняттю почервоніння і подразнень. Рятує від зневоднення, повертає шкірі тонус та пружність. Захищає шкіру від пошкоджень.

Гідролізована гіалуронова кислота - за рахунок маленької молекули здатна проникнути в глибший шар шкіри, де зв'язує і утримує природну вологу в клітинах. Одна молекула гіалуронової кислоти здатна утримати до 1000 молекул води. Дозволяє не тільки захистити шкіру від сухості та зневоднення, а й підвищити її еластичність.

Екстракт алое — заспокоює роздратовану шкіру, знімає запалення та почервоніння. Має антиоксидантну дію, за рахунок якої посилює ефект сонцезахисних фільтрів і попереджає старіння шкіри.

Екстракт портулаку - рослинний компонент, який має сильну протизапальну дію. Усуває почервоніння, подразнення, зменшує свербіж, ефективний при куперозі та розацеа.

Підходить для всіх типів шкіри: сухої, нормальної, комбінованої, жирної.

Рекомендується для чутливої, проблемної шкіри.

Спосіб застосування: використовуйте для щоденного застосування як останній етап у догляді, нанесіть крем за 20-30 хвилин до виходу на вулицю. Крем у міських умовах не потребує оновлень. Наносите крем повторно, через кожні 3-4 години протягом дня, якщо перебуваєте на активному сонці.

Щоб макіяж ліг рівно та красиво, дайте сонцезахисному крему 20 хв для поглинання.

Об'єм - 50 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Зелёный
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл
Продавец
r1991r
Korean Secret
Ивано-Франковск
67% выполненных заказов
Была