Все категории
Добавить товар

Крем проти пігментації для шкіри довкола очей optimals even out оріфлейм 15 мл код 42555

199 грн
Описание

Крем проти пігментації для шкіри довкола очей Optimals Even Out Оріфлейм
15 мл
код 42555

Цей зволожуючий крем для шкіри навколо очей призначений для боротьби із темними колами. Розроблений експертами з харчування шкіри та містить флавоноїди деревію, які пом'якшують ніжну шкіру навколо очей.
Запобігає появі темних плям
Зволожує ніжну шкіру навколо очей
Миттєво освітлює область навколо очей

Цей легкий зволожуючий крем для шкіри навколо очей миттєво освітлює ділянку під очима та наповнює ніжну шкіру вологою. Використовуючи рослини, що виростають у Швеції, наші експерти з харчування шкіри розробили правильний баланс поживних речовин для шкіри з вітаміном С + саліциловою кислотою з екстракту таволги та технологією UniTone, щоб зменшити темні кола під очима та освітлити область навколо очей. До того ж флавоноїди деревію пом'якшують шкіру. Підходить для всіх типів шкіри та протестований дерматологами.

Склад
Вітамін С + саліцилова кислота з екстракту таволги – разом ці поживні речовини допомагають зменшити темні плями та зробити шкіру чистою та рівною.
Флавоноїди деревію. Природні антиоксиданти пом'якшують ніжну шкіру навколо очей.
UniTone - це технологія подвійної дії природного походження, яка допомагає зменшити та запобігти гіперпігментації, такій як темні плями. Сприяє більш яскравому та рівному тону шкіри.

Як користуватися
Нанеси на шкіру під очима невелику кількість крему та акуратно втирай до повного вбирання. Використовуй засіб вранці та ввечері після вмивання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бежевый
Размер:
  • 15мл
Объем:
15 мл

Похожие товары