Все категории
Добавить товар

Зволожувальний крем для обличчя q+a zinc pca daily moisturiser, 75 мл

469 грн
Описание

Зволожуючий засіб з цинком PCA, розроблено для вирішення проблем жирної, схильної до появи плям і комбінованої шкіри без втрати необхідної вологи, допомагає зменшити розмір пор, заспокоїти подразнення і забезпечити антиоксидантами, щоб ваша шкіра виглядала яскравою і чистою.

Активні компоненти:

Цинк PCA – це активний інгредієнт, який ідеально підходить для людей з жирним типом шкіри. Це з’єднання на основі солі допомагає контролювати і балансувати рівень себуму на шкірі, зменшуючи почервоніння і звужуючи пори.
Ніацинамід – необхідний для повсякденного догляду за шкірою, якщо у вас нерівний тон шкіри. Цей багатофункціональний інгредієнт має заспокійливі властивості проти прищів, зморшок і заспокоює шкіру, що допомагає вирівняти тон шкіри і мінімізувати пори.
Женьшень – історично женьшень любили за ефекти проти старіння і освітлення шкіри, хоча як інгредієнт, багатий вітамінами, мінералами і антиоксидантами, він приголомшливо корисний для здоров’я шкіри і допомагає збалансувати її тон, надаючи їй свіжий і чистий колір.
Як використовувати? Наносити на чисту шкіру вранці і увечері.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бирюзовый
Размер:
  • 75мл
Объем:
75 мл
Тип кожи:
Жирная

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?