Все категории
Добавить товар

Відновлювальний нічний крем для обличчя проти зморшок nivea q10 power night cream 50ml

265 грн
Описание

Опис Відновлювальний нічний крем для обличчя проти зморшок

Відновлювальний нічний крем Nivea Q10 Power для обличчя проти зморшок з оновленою формулою забезпечує ефективне зволоження, живлення, регенерацію та пом'якшення шкіри під час сну. Засіб:

- бореться з мімічними та віковими зморшками;
- запобігає процесам старіння шкіри;
- захищає епідерміс від сухості та стягнутості;
- робить шкіру більш пружною та гладенькою;
- не залишає на шкірі жирний блиск;
- захищає від втрати вологи протягом 24 годин.

Регулярне застосування нічного крему для обличчя Q10 Power дозволить продовжити молодість і красу шкіри. Тепер не варто турбуватися про те, що час швидкоплинний, адже краса залишиться з вами на багато років, дозволяючи день за днем ​​отримувати компліменти від оточуючих.

Спосіб застосування

Використовуйте Нічний крем Nivea Q10 Power щодня. Перед нанесенням ретельно очистіть шкіру обличчя очищувальним молочком NIVEA VISAGE Q10PLUS. Нанесіть крем на шкіру легкими круговими масажними рухами, уникаючи зони навколо очей. Для досягнення оптимального результату, використовуйте крем у поєднанні з кремом для контуру очей Q10PLUS і денним кремом Nivea Q10 Power. Схвалено дерматологами. Технологія запатентована. Рекомендують для використання після 30 років.

Склад

Aqua,Glycerin,Ethylhexyl Cocoate,Methylpropanediol,Cetyl Alcohol,Hydrogenated Coco-Glycerides,Stearyl Alcohol,Butylene Glycol,Caprylic/Capric Triglyceride,Butyrospermum Parkii Butter,Glyceryl Stearate Citrate,Macadamia Integrifolia Seed Oil,Ubiquinone,Creatine,1-Methylhydantoin-2-Imide,Panthenol,Lanolin Alcohol,Tridecyl Stearate,Tridecyl Trimellitate,Dipentaerythrityl Hexacaprylate/Hexacaprate,Carbomer,Trisodium EDTA,Ethylhexylglycerin,Sodium Hydroxide,Phenoxyethanol,Linalool,Benzyl Alcohol,Citronellol,Geraniol,Alpha-Isomethyl Ionone,Benzyl Salicylate,Limonene

🚛 Отправка новой почтой, укрпочтой после оплаты на карту банка. 📦Наложенный платеж новой почтой – возможен по предоплате в 150 гривен

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Жирная
Назначение:
Питание Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?