Все категории
Добавить товар

Тканинна маска для обличчя цитрофортунелла calamansi real essense mask, 25 мл.

29 грн
Описание

Поживна та відновлююча тканинна маска для обличчя ампульна з екстрактом чорної ікри Doris Caviar Real Essence Mask має велику кількість активних компонентів, які повертають молодість, здоров'я та красу шкіри. Маска відновлює та живить дерму, покращує її загальний стан та зовнішній вигляд.

✔️Активні компоненти:

▪️Чорна ікра (25 мг). Активізує процеси відновлення пошкоджених клітин, а також стимулює вироблення еластину і колагену, завдяки чому шкіра буде пружна і гладка. Також ікра збагачує шкіру необхідними антиоксидантами, запобігаючи ранній появі зморшок.

▪️Бетаїн. Незамінний компонент у складах засобів для сухої та чутливої шкіри. Бетаїн пом'якшує та розгладжує шкіру, активно зволожує її та уберігає від пересихання та лущення. Компонент знімає роздратування та запалення.

▪️Гіалуронат натрію. Утримує вологу в клітинах і не дає їй випаровуватись, надовго дарує шкірі відчуття зволоженості, насиченості та життєвої сили.

▪️Фітоплаценти. Має потужну антивікову дію. Розгладжує вікові та мімічні зморшки, вирівнює та знижує видимість заломів.

▪️Аніс знищує хвороботворні бактерії, тим самим уберігає шкіру від появи висипів, запалень та подразнень. Аніс використовують для профілактики та лікування акне, а також для тонізації та лікування зів'ялої шкіри.

▪️Цедра цитрусових. Знімає запалення та роздратування на шкірі, а також допомагає боротися з прищами та вуграми. Освітлює тон шкіри та пігментні плями. Помітно знижує рівень жирності шкіри.

▪️Гамамеліс тонізує шкіру та зміцнює стінки судин, сприяє зменшенню набряку та покращенню мікроциркуляції крові. Гамамеліс сприяє звуженню пор, а також очищає шкіру від токсинів та вільних радикалів.

▪️Перли містять антиоксиданти, які зміцнюють стінки клітин епідермісу, а також сприяють їхньому живленню та тонізуванню. Цей компонент допомагає захистити шкіру від впливу УФ-променів, а також пом'якшити шкіру та запобігти її в'яненню.

▪️Камелія, володіючи здатністю швидко проникати вглиб шкіри, сприяє ефективному покращенню водного балансу. Активно живить суху шкіру, а на жирній усуває блиск та почервоніння.

✔️Спосіб застосування: На очищену шкіру обличчя нанести маску і залишити на 15-20 хвилин. Після чого видалити маску з обличчя, а залишки сироватки розподілити по шкірі масажними рухами.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?