Все категории
Добавить товар

Альгінальна маска заспокійлива dr.jart+ shaking rubber soothing shot, 50 мл

210 грн
Описание

Альгінатна маска з алое віра створена для догляду за проблемною та чутливою шкірою. Маска діє дуже м'яко і допомагає заспокоїти шкіру за лічені хвилини.
✔️Властивості маски:
– Знімає роздратування та запалення.
– Усуває печіння, свербіж, почервоніння.
– Запобігає розвитку висипань.
– Прискорює загоєння ран та рубців.
– Допомагає в лікуванні акне та вугрової хвороби.
– Знижує жирний блиск.
– Вирівнює тон.
– Зволожує та пом'якшує шкіру.
✔️Склад альгінатної маски:
В основі маски лежить альгін - сіль альгінової кислоти. Цей компонент видобувають із морських водоростей. Він забезпечує застигання маски після нанесення, а також насичує шкіру цінними мінералами та амінокислотами.
▪️Екстракт алое віра заспокоює роздратовану і запалену шкіру, регулює роботу сальних залоз, стимулює загоєння прищиків і ран.
▪️Олія бергамота бореться з акне та вугровим висипом, прибирає надлишки шкірного сала, перешкоджає розвитку проблемних висипань.
▪️Екстракт гуави має охолодну та освіжаючу дію, зволожує та захищає шкіру від зовнішніх подразників.
▪️Екстракт гарденії відновлює пошкоджену шкіру, заповнює нестачу вологи, бореться із сухістю та лущенням.
✔️Особливості маски
Альгінатна маска Dr. Jart+ відрізняється від інших подібних засобів тим, що не потребує додавання води. Склад маски утворюється при змішуванні бустера з пакета 01 "Double Trans Booster" та заспокійливої сироватки з пакета 02 "Soothing Liquid Ampoule". Після нанесення маска застигає на обличчі та знімається одним пластом.
✔️Ефект маски помітний після першого застосування: жирний блиск; зникає на довгий час, запалення і роздратування зменшується, а шкіра набуває рівного тону і м'якості. При регулярному використанні раз на тиждень маска дає стійкий накопичувальний результат.
▪️Заспокійлива альгінатна маска підходить шкірі всіх типів і особливо рекомендована жирної, проблемної та чутливої шкіри.
✔️Засіб немає обмеження за віком і може застосовуватися при підліткових проблемних висипаннях.
✔️Спосіб використання:
Перед нанесенням маски підготуй шкіру до процедури: ретельно видали макіяж та інші забруднення, а після вмивання використовуй тонер. Також під маску можна нанеси сироватку або есенцію, щоб покращити ефект.

Змішай у склянці бустер 01 «Double Trans Booster» та активну сироватку 02 «Soothing Liquid Ampoule». Перемішай склад шпателем і добре струси закриту склянку, як шейкер. Нанеси маску рівномірним шаром за допомогою шпателя та залиш на 15-20 хвилин до застигання. Знімай маску рухом від підборіддя вгору.

Завершіть догляд за шкірою кремом для обличчя.
Склад:
Пакет 01 «Double Trans Booster»

Cetyl Ethylhexanoate, PEG-8 Glyceryl Isostearate, Silica Dimethysilylate, Algin, Calcium Sulfate, Phenoxyethanol, Tetrapotassium Pyrophosphate, Ethylhexyl Glycerin.

Пакет 02 «Soothing Liquid Ampoule»

Purified Water, Dipropylene Glycol, Aloe Vera Leaf Extract, Guava Leaf Extract, Guaiazulene, Wallo Leaf Extract, Phage-60 Hydrogenated Castor Oil, Butylene Glycol, Bergamot Fruit Oil, Gardenia Extract, Extracts, 1,2-Hexanediol, Ethylhexyl Glycerin, Phenoxyethanol.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл
Тип кожи:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?