Все категории
Добавить товар

Бульбашкова маска, що очищає, eyenlip detoxifying black o2 bubble mask volcano

55 грн
Описание

Глибоко очищаюча киснева маска для обличчя Purederm Deep Purifying Black O2 Bubble Mask Volcanic дозволить провести надзвичайно ефективну процедуру, що доглядає, очистивши шкірний покрив від забруднень і шкідливих токсинів. Завдяки унікальній формулі засіб не порушує природний баланс вологи епідермісу, а навпаки, насичує клітини цілющою вологою та корисними речовинами, гарантуючи приємне здійснення б'юті-ритуалу.

Маска ніжно стикається зі шкірою і перетворюється на піну, яка починає активно діяти, дбайливо видаляючи ороговілі лусочки, виводячи токсини, що накопичилися, і глибокі забруднення. Засіб має регенеруючу властивість, звужує пори і бореться з комедонами, не допускає виникнення сухості та почервоніння, надає тонізуючу та заспокійливу дії, а також надає шкірі гладкості, пружності та сяйва шовку.

Активні компоненти:

Вулканічний попіл забезпечує глибоке очищення шкіри, має детокс-дію, заспокоює шкіру, нормалізує діяльність сальних залоз, сприяє звуженню очищених пор.
Екстракт лаванди має антисептичні, бактерицидні, протизапальні властивості, чудово заспокоює і розслаблює шкіру.
Екстракт чайного дерева ефективно справляється з будь-яким запаленням та роздратуванням шкіри на обличчі, у найкоротші терміни усуває почервоніння та свербіння, а також сприяє очищенню шкірного покриву, витягуючи гній із його уражених ділянок.
Екстракт розмарину антидепресант та імуностимулятор, освіжає та тонізує шкіру, стимулює кровообіг, має омолоджуючу та підтягуючу дію, вирівнює мікрорельєф обличчя, розгладжуючи зморшки, шкірні заломи та звужуючи розширені пори, запобігає передчасній втраті тонусу та провисає.
Склад: Вода, гліцерин, бутилен гліколь, алантоїн, вулканічний попіл, екстракт папаї, екстракт цитрусових, екстракт цитрусових, яблучна кислота, гідролізований колаген.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?