Все категории
Добавить товар

Енергетична сплеш-маска для сяйва шкіри blithe splash mask energy yellow citrus & honey 150 мл

785 грн 785 грн
Описание

Сплеш-маска BLITHE Patting Splash Mask Energy Yellow Citrus & Honey – це концентрований засіб, що вражає своєю багатофункціональністю.

Якщо ви хочете в найкоротші терміни привести свою шкіру до тями, наповнити енергією і дати поштовх до оновлення, а також розгладити рельєф, освітлити пігментацію, надати тонус і здорове сяйво - сплеш-маска стане незамінним інструментом на вашому туалетному столику.

В складі:

Молочна кислота сприяє рівномірному відлущування мертвих клітин шкіри, вирівнює її структуру та рельєф, освіжає колір обличчя, стимулює процеси регенерації епідермісу, забезпечує ліфтинг-ефект за рахунок активізації вироблення колагену та еластину, та посилює дію інших компонентів маски.
Екстракти цитрусових регулюють вироблення шкірного себуму, заспокоюють запалення, мають антисептичний ефект, звужують пори, освітлюють тон обличчя, борються з гіперпігментацією та набряками.
Екстракт меду усуває сухість, лущення та стягнутість шкіри. Живить її необхідними речовинами, допомагає відновити пошкоджені та запалені ділянки, вирівнює рельєф та підвищує стійкість до негативного впливу навколишнього середовища.
Екстракт чорниці очищає та звужує пори, зміцнює стінки судин, прискорює загоєння мікротравм, тріщин та запалень, освітлює шкіру.
Екстракт цукрового клена зволожує та живить шкіру, вирівнює її поверхню.
Ефірна олія лаванди дезінфікує шкіру, заспокоює запалення, регулює вироблення себуму.
Екстракт м'яти звужує пори, регулює вироблення шкірного сала, чинить антибактеріальний ефект, бореться з куперозом, зміцнює судини та освіжає колір обличчя.
Спосіб застосування. Розведіть маску в ковпачку, дотримуючись пропорції ½ (одна частина маски і дві частини води), розподіліть по шкірі, залиште на 15 секунд, промокніть обличчя рушником. Використовуйте вранці та/або ввечері.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары