Все категории
Добавить товар

Маска нічна відбілююча (50мл), корея

390 грн
Описание

Опис Нічна відбілююча маска

Мрієте про аристократичну білу шкіру? Або можливо вас бентежить наявність веснянок, які ви постійно намагаєтеся приховати? Неважливо, яку конкретно мету ви переслідуєте, важливо, що в цьому завданні вам допоможе чудова нічна вибілювальна маска від корейського бренда Tony Moly! Тепер, поки ви будете бачити барвисті сни, маска буде працювати на всю силу, щоб вже незабаром порадувати вас бажаним результатом!
Засіб добре бореться з пігментацією, вирівнює мікрорельєф шкіри, надаючи їй небувалої гладкості та ніжності. Маска має невагому консистенцію, яка абсолютно не відчувається на обличчі й не викликає жодних дискомфортних відчуттів. Вона моментально вбирається, тому ви можете сміливо вирушати спати і не переживати, що забрудните постіль. У її складі є безліч натуральних екстрактів, які чудово живлять і насичують шкіру корисними компонентами. Сам продукт поміщений у неймовірно милу коробочку у вигляді кумедної пандочки з бамбуком.
Спосіб застосування: перед сном на очищену шкіру обличчя нанесіть свій звичайний тонік, щоб підготувати шкіру до кращого сприйняття маски. Нанесіть необхідну кількість маски і розподіліть її по всьому обличчю. М'яко помасажуйте обличчя кінчиками пальців, щоб активувати маску. Після того, як вона трохи вбереться, лягайте спати. На ранок, вмийтеся теплою водою і продовжуйте свій звичний догляд.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50мл
Классификация:
Натуральная
Объем:
50 мл
Продавец
lesya...
lesya_ratysh66
Хуст
83% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?