Все категории
Добавить товар

Гідрогелеві патчі з екстрактом авокадо images

189 грн
Описание

Патчі для повік Images з екстрактом автокадо моментально вирівнюють дрібні зморшки, живлять та зволожують епідерміс, створюють ліфтинг ефект, омолоджують шкіру.
Патчі пробуджують сплячі клітини шкіри, запускають процеси регенерації, їх використання призводить до поступового омолоджування шкіри.
В складі:

Екстракт авокадо містить більше 20 різних вітамінів, включаючи вітаміни А, С, Е, F, Р, К, всі вітаміни групи В, містить до 2% природного білка. Екстракт авокадо забезпечує повноцінне насичення шкіри необхідними поживними речовинами, покращує кровообіг у шкірі, збагачує її тканини киснем, стимулює вироблення колагену та еластину, повертаючи шкірі пружність та еластичність. Стероли, що містяться в авокадо, допомагають запобігти передчасному старінню шкіри, утворенню глибоких зморшок.
Гіалуронова кислота - зволожує шкіру і утримує вологу в шкірі і перешкоджає її випаровуванню. Прискорює процеси вироблення власного колагену та еластину.
Масло ши зволожує - пом'якшує і заспокоює шкіру навколо очей.
Екстракт морських водоростей - має зволожуючу і омолоджуючу дію.
Спосіб застосування: Витягти патчі за допомогою лопатки і нанести на очищену шкіру навколо очей. Зняти патчі через 15-20 хвилин і зробити легкий масаж подушечками пальців.

Кількість: 60 шт

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?