Все категории
Добавить товар

Маска

250 грн -20% 200 грн
Описание

Опис Очищувальна маска з натуральною глиною і вугіллям

Живлення, очищення та зволоження - ключові принципи для підтримання краси і здоров'я шкіри обличчя. Несприятлива екологічна обстановка, декоративна косметика, шкідливі звички - усе це негативно відбивається на стані нашої шкіри і викликає її передчасне старіння. Саме тому дуже важливо регулярно проводити глибоку чистку обличчя. Вчені з лабораторії L'Oreal Paris створили універсальну очищувальну маску з натуральною глиною і вугіллям, яка підходить для усіх типів шкіри, ефективно очистить шкірний покрив і поверне вам здорове сяйво.
Унікальна лікувальна формула засобу складається з комбінації трьох типів глини (каолін, гассул, монтморилоніт) та чорного вугілля, який є чудовим абсорбентом. Засіб легко наноситься на шкіру, розподіляється рівним шаром і просто видаляється за допомогою теплої води.
Уже після першого застосування маски L'Oreal Paris Skin Expert ви помітите видимі зміни - матовість шкірного покриву і відсутність чорних цяток. При регулярному проведенні таких косметичних процедур ви помітно відчуєте покращення стану епідермісу і сяйво краси обличчя.

Призначення: відновлення, від чорних цяток, детокс, живлення, зволоження, матування, освітлення, очищення, пілінг, тонізування. На майкапе от 300 грн. Привезли мне на подарок из Европы.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Назначение:
Продавец
natalig
natalig
Супер-продавец
Киев
81% выполненных заказов
Была

Еще продаю

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?