Все категории
Добавить товар

The seated queen cold cream нічна маска та крем для очищення 2 в 1

645 грн
Описание

Об’єм - 30мл.
Нова! Не відкривалась! Оригінал з Великобританії!

Інтенсивно відновлюючий очищаючий крем, The Seated Queen’s The Cold Cream — багатозадачне чудо, яке розчиняє макіяж, подвійно очищає, створює заспокійливу маску та омолоджуючий нічний крем.

Завдяки використанню органічних інгредієнтів найвищої якості з одного джерела, веганська формула є найнадійнішим способом оптимізувати ваш режим.

Формула, описана як «полегшений догляд за шкірою для зайнятих людей», надзвичайно універсальна – забезпечує зволоження, антиоксиданти, що борються з вільними радикалами, і необхідні для шкіри жирні кислоти завдяки оліям холодного віджиму шипшини (для еластичності), огірочника, а також насіння соняшнику, сафлору, арганії та абрикосових кісточок – усі вони працюють, щоб звести нанівець вплив агресорів і дають поживні речовини, необхідні для підтримки вашої шкіри еластичною та сяючою.

З неймовірним ароматом завдяки оліям листя пачулі, лаванди, мускатної шавлії, троянди Отто, бергамоту, ромашки та ладану, цей догляд також справляє насолоду для вашого духу, допомагаючи створити відчуття миру та заспокоїти в кінці дуже напруженого день.

Використовуйте як засіб для зняття макіяжу та вечірнє очищення, засіб для догляду за обличчям або маску на ніч.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 30мл
Классификация:
Органическая
Объем:
30 мл
Назначение:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?