Все категории
Добавить товар

Відновлююча маскаchristina bio phyto revitalizing mask

1005 грн
Описание

Відновлююча маскаChristina Bio Phyto Revitalizing Mask
75 мл.

Ізраїльська марка Christina давно завоювала любов тих, хто турбується про здоров'я та красу свого тіла. Ця маска також створена для краси і здоров’я і має лікувальні властивості. Клітини шкіри щодня піддаються шкідливому впливу зовнішніх факторів, що значно зменшує захисні властивості епідермісу. Щоб мінімізувати цей негативний процес і відновити здоров'я шкіри, важливо обрати гідний косметичний засіб. Саме таким і є ця маска.

Завдяки компонентам, що входять до її складу, маска активно насичує клітини шкіри киснем і має могутню антиоксидантну дію, тобто захищає клітини від пошкоджень та відновлює їх. Компоненти засобу запобігають руйнуванню колагену та еластину та відновлюють їхній рівень. Шкіра після регулярного використання такої маски приємно здивує вас своїм виглядом. Вона стане зволоженою, м'якою та гладенькою, а її тон помітно вирівняється.

Спосіб застосування: нанести маску на шкіру обличчя, уникаючи орбітальної зони. Залишити на 15-20 хвилин, потім змити теплою водою. Застосовувати 1-2 рази на тиждень після глибокого очищення шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Белый
Размер:
  • 75мл
Объем:
75 мл
Назначение:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?