Все категории
Добавить товар

Маска для обличчя

12 грн -17% 10 грн
Описание

Маска-плівка для обличчя Zoo Son Peel Off Tear Mask.

Ефективним засобом для комплексного догляду за шкірою обличчя є маска-плівка від Zoo Son. Вона прекрасно підходить для очищення проблемної шкіри. Є дієвим замінником дбайливого скрабу, делікатно підсушує і бореться із запальними процесами і чорними крапками. Відлущує ороговілі клітини, глибоко очищає пори і сприяє їх звуженню.

Косметичний засіб незамінний в боротьбі з висипаннями і проявами акне, регулює виділення шкірного жиру, живить і інтенсивно зволожує шкіру. Має протизапальну і антибактеріальну дію.

Маска-плівка заспокоює і освіжає обличчя, тонізує, усуває пігментацію і бореться з її проявами. Вирівнює тон і покращує колір обличчя.

Регулярне застосування доглядового засобу сприятливо впливає на загальний стан шкіри, покращує зовнішній вигляд і забезпечує шкірі чистоту.

Застосування:

Нанесіть маску тонким шаром на попередньо очищену шкіру обличчя, уникаючи шкіри навколо очей та губ, а також ділянок шкіри з пушковими волосками. Залиште на 15-20 хвилин до повного висихання. Акуратно зніміть маску знизу-вгору, промийте обличчя водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
karin...
karina777kovaleva
Супер-продавец
Кривой Рог
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?