Все категории
Добавить товар

Двоетапна зволожувальна тканинна маска

1020 грн
Описание

НОВИНКА!!! ЛІМІТОВАНА КОЛЕКЦІЯ!!! 8 МАСОК ВХОДЯТЬ В КОМПЛЕКТ 😍

Гідратируюча маска – це справжній експерт у зволоженні обличчя. Справа в тому, що активні інгредієнти цих масок підібрані таким чином, щоб доповнювати та посилювати один одного. Внаслідок чого вони мають більш тривалу дію.

Склад:

Гідроксил сечовини – відмінний зволожуючий компонент, який входить до складу гідроліпідної мантії нашої шкіри, його роль – утримати вологу у роговому шарі. Сечовина дуже гігроскопічна! Вона «зв'язує» молекули води та утримує їх у міжклітинному просторі верхніх шарів шкіри, звідси чудовий ефект зволоження!

Алантоїн – потужний компонент, що сприяє клітинній регенерації та швидкому відновленню шкіри. Також знімає роздратування і має антиоксидантну дію.

Гліциррізат калію – компонент натурального походження, який використовується в засобах догляду за шкірою: зволожує, живить, зменшує лущення. Має антидратівливий і протизапальний ефект.

Гіалуронат натрію (гіалуронова кислота) притягує та утримує велику кількість молекул води, будучи ключовою молекулою, пов'язаною із зволоженням шкіри, бере участь у процесі регенерації шкіри, покращує структуру шкіри.

Як бачите, всі інгредієнти цієї маски націлені на одне завдання – максимально наситити шкіру вологою та якомога довше втримати її там. У результаті обличчя набуває свіжого і здорового вигляду, шкіра оновлюється і звільняється від вільних радикалів і токсинів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Голубой
Назначение:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?