Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Гідрогелеві патчі під очі з чорним перлами shangpree black pearl hydrogel eye 8sk...

180 грн
Описание

Гідрогелеві патчі під очі з чорним перлами Shangpree Black Pearl Hydrogel Eye Mask Зволожує область навколо очей, поліпшується темне коло і освітлює нерівний колір шкіри. Підвищує еластичність, поліпшує колір обличчя і надає блискучості шкіри під очима.

Основні інгредієнти:

Екстракт чорних перлів - потужний засіб в боротьбі з втомою шкіри і темними колами під очима. За рахунок вмісту цього продукту патчі допомагають поліпшити кровопостачання і надають шкірі красиве, природне сяйво.
Золото - Зморшує зморшки, сповільнює старіння шкіри. Він має протизапальні та заживлювальні властивості. Пом’якшує шкіру.
Ґіалуронова кислота Завдяки тому, що волога глибоко в клітини епідерміса активно зволожує, вона створює бар’єр на поверхні шкіри, який запобігає випаруванню вологи і підтримує оптимальний рівень вологи.
Екстракт алое віра - має заспокійливі, заспокійливі, пом'якшуючі та протизапальні властивості. Він також сприяє загоєнню ран та регенерації шкіри в цілому.
Екстракт огірка - Чудово зволожує, освіжує шкіру, володіє освітлюючим ефектом. Завдяки цьому дуже добре вирівнюється і поліпшується колір обличчя.
Кофеин - активно тоніє,  Він пришвидшує обмін речовин і покращує мікроциркуляцію крові. Знімає відколечки, усуває припухлості.
Екстракт лимона Він ефективно освітлює, вирівнює тон, ефективно захищає шкіру від пошкоджень ультрафіолетовим випромінюванням, ініціює вироблення власного колагену, підвищує еластичність. 
Екстракт лайма - Він викликає тонізуюче і очищувальне втручання, поліпшує вигляд шкіри, має омолоду дію, повертаючи вікну шкіру тонус.
Екстракт яблука - має пом'якшувальний, відсвіжний і тонізуючий ефект. Добре живить і зволожує, наповнює шкіру вітамінами. Це антиоксидант.
Екстракт грейпфрута - має антиоксидатні властивості, тонічує, поліпшує колір обличчя, знімає набряк.
Спосіб використання:

На чисту шкіру за допомогою спеціальної лопатки покласти патчі на проблемні ділянки (під очима, на носогубні складки, шию або лоб). Залиште на 20-30 хвилин, потім зніміть латки і дайте есенції вставлятися. Детальніше: *******************************************************************

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Хаки
Размер:
  • Onesize
Продавец
karin...
karinakalyuk21
Киев
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?