Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Подарунковий набір масок для обличчя з женьшенем і муцином равлики venzen ginseng...

300 грн
Описание

Подарунковий набір з омолоджуючих тканинних масок для обличчя з екстрактом червоного женьшеню і муцином равлики Venzen Ginseng Snail Slick And Silky Moisturizing Mask стимулює вироблення колагену і струм крові, оновлює шкіру, регенерує, несе бактерицидний ефект, володіє захисною дією проти ультрафіолетових променів, сприяє пом'якшенню і призводить шкіру в тонус, заспокоює, сприяє кращому засвоєнню корисних речовин шкірою, живить шкіру, розгладжує мімічні зморшки, допомагає сповільнити старіння шкіри.

Основні інгредієнти:

Екстракт кореня женьшеню - надає регенеруючу дію, загоює ранки і тріщинки, знезаражує, захищає від шкідливого впливу зовнішніх факторів, пом'якшує і тонізує. Знімає почервоніння і роздратування, підвищує ступінь засвоєння корисних речовин епідермісом, гальмує процеси старіння шкіри.
Фільтрат слизу равлики - інтенсивно зволожує, усуває сухість і лущення, створює на поверхні шкіри особливе захисне покриття, яке перешкоджає випаровуванню вологи з шкіри. Активізує процеси регенерації та оновлення клітин епідермісу. Сприяє підвищенню пружності шкіри, володіє легким омолоджуючу дію і уповільнює процеси старіння.
Ніацинамід - сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи з шкіри і зменшити пігментацію, пом'якшує шкіру, підвищує еластичність шкіри, зволожує шкіру, звужує пори, заспокоює, ефективний при використанні для чутливої шкіри, надає зігріваючу дію і покращує мікроциркуляцію крові, освітлює.
Спосіб застосування:
Розкрийте упаковку, розгорніть муляж маски і накладіть на очищену шкіру обличчя, акуратно розгладивши до щільного прилягання. Залиште на 15-20 хвилин, потім зніміть. Залишки засобу "вбийте" в шкіру легкими поплескуваннями Детальніше: *******************************************************************

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Бордовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
karin...
karinakalyuk21
Киев
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?