Все категории
Добавить товар

Bremani, бремані, італія, radiance face mask cinderella effect, маска для сяяння...

1390 грн
Описание

Radiance Face Mask Cinderella Effect, Маска для сяяння обличчя "Ефект Золушки", Bremani, Бремані

Виробник - Італія
Грамаж - 50гр

При купівлі Оптом діє система Знижок!!!

● миттєвий візуальний ефект
● Зволожує шкіру і робить її сяючою
● Відновлює
● Просвічує
● антиоксидантна і антирозвинена
● бореться зі слідами втоми.

Маска ефекту Золушки миттєво надихне життєві сили в шкіру і змусить її сяяти! Ознаки старіння "змираються" і обличчя виглядає відпочилим. Колір обличчя відновлює своє сяйво. Маска — це екстракт листя Габерлеї Родопської, який забезпечує однорідність шкіри. До складу рослинного походження входить суміш, відома своєю пом’якшувальними властивостями, особливо для чутливої та сухої шкіри.

Маска - чудове джерело енергії для радикальної боротьби з тьмяністю і обезводнення подарує шкірі справжнє задоволення.

Перевага: не містить парабени, парафіни, формальдегіди, барвники, силікони та алкоголь. М'яка і ніжна, наче сорбет.

Активні інгредієнти Масло ши - пом’якшувальний засіб. Зволожує, відновлює ніжний бар'єр. Підходить для боротьби з з зморшками. Поліпшує еластичність шкіри. Багато "витуманом молодості" - вітаміном Е. Сквалан - « захистник шкіри», регенерує липідну плівку на поверхні шкіри, активно зволожує.

Молодична олія, олія без масла, вітамін кисню - все це сказано про сквалан. Рисова олія - підходить для сухої і зрілої шкіри. Зволожує, живить, відбілює, розгладжує. Зерно насіння граната - інгредієнт для зрілої шкіри. Він володіє антиоксидантними властивостями, живить і зволожує. Рисовий крохмаль - підходить для чутливої шкіри. Вони мають поживні та відбілювальні ефекти. Екстракт з листя Габерлеї Родопської - багатий антиоксидантами. Стимулює вироблення колагену і еластини. Захищає шкірні білки від окислення. Освітлює і тоніє шкіру, надає їй блискучого кольору. Рослинна гліцерин - захищає вологу на поверхні епідермісу, годує шкіру і запобігає втраті вологи. Повертає еластичність, м'якість і гладкість.

Застосування Наносити на обличчя і шию. Залишити на 10-15 хвилин до повного всмоктування. Якщо необхідно, позбудьтеся залишків сухих серветками або рушником. Не змивати. Застосовуючи один або два рази на тиждень замість денного крему або до нього (сама шкіра підкаже вам, чи потрібне додаткове утримання) вранці, коли ви хочете гарно виглядати. Результат: сяюче здоров'я, перемінена, гладка, пружна шкіра.Моментальний ефект.

Склад Вода, масло каріте,опентілдіол, гліцерин, бензиловий спирт, гідросиетил акрилат/натрія акрилоді позначив таурат сополімер, сквалан, PEG-100 стеарат, гліцеріл стеарат, рисовий крохмаль, масло граната, масло рисових отрубів, каприлив глікол, етильклогліцерин, віддушка 60, полісорбат 60, сорбістої кислоти, сорбіостеарат, на гідродикси, листоки халебері, депарди, дерапеди, дерапедична кислота.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?