Все категории
Добавить товар

Люксова триетапна зволожуюча маска su:m37 water-full timeless water gel mask 3 step

154 грн -4% 149 грн
Описание

Люксова і триетапна маска Su:m37 Water Full Timeless Water Gel Mask - це повноцінний антивіковий зволожуючий доглядовий ритуал, що складається з тканинної маски, інтенсивної ампули і крему.

Набір складається з:

Water-Full Timeless Water Gel Mask 28ml - маска

Water-Full Intense Enriched Ampoule 2ml - ампула

Water-Full Water Gel Cream 2ml - крем

Етап 1 – глибокозволожуюча тканинна маска має тонкий матеріал і відмінно прилягає до шкіри, забезпечуючи повний комфорт. Після використання шкіра гладка та зволожена, липкості не залишає.

Етап 2 - глибокозволожуюча ампула має консистенцію рідкого гелю з трав'яними нотками, моментально вбирається і дарує відчуття зволоженості та насиченості.

Етап 3 - глибокозволожуючий крем має консистенцію легкого гелю і тане при дотику зі шкірою, запечатує вологу і роблять шкіру гладкою і рівною. На нього добре наноситься макіяж.

Основні діючі інгредієнти:

Дріжджова культура Ewha-gok забезпечує багату вологість, відмінну поглинання і утримування в шкірі вологи дуже надовго.

Запатентований інгредієнт Aqua Firm™ містить Inhwa Intense™, який одночасно піклується про вологість, еластичність та живлення.

Запатентований інгредієнт Relief Firm™, який доставляє вологу у глибокі шари шкіри, наповнюючи її цілющими інгредієнтами. Він містить ферментовану фруктову воду та пантенол та доповнений технологією бродіння.

Набір містить усі необхідні елементи для комплексного зволожуючого догляду. Робить вашу шкіру зволоженою, гладкою та еластичною через 15 хвилин.

Забезпечує глибоке зволоження та відчуття охолодження, допомагаючи заспокоїти подразнену шкіру. Лінія Water-Full має чарівний трав'яний аромат, моментально зволожує шкіру, напитуючи вологою кожну зморшку, глибокі стають менш помітними, а дрібні зникають.

Рекомендується для всіх типів шкіри

Зручно для подорожей, а також чудовий must have перед важливими подіями.

ЗАСТОСУВАННЯ

1. Нанесіть маску після використання тонера на обличчя. Зніміть маску через 10-15 хвилин і акуратно вбийте сироватку, щоб вона ввібралася.

2. Нанесіть необхідну кількість ампули на обличчя з легким масажем для посилення поглинання.

3. Візьміть необхідну кількість крему і акуратно поплескайте по обличчю обома руками, поки крем вбирається.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?