Все категории
Добавить товар

2-х ступінчаста детокс-маска для пружності шкіри chosungah by vibes wonder bath super...

80 грн -39% 49 грн
Описание

2-х ступінчаста детокс-система для пружності шкіри Chosungah By Vibes Wonder Bath Super Vegitoks Mask Purple для миттєвого перетворення шкіри. Комплекс з екстракту аронії, буряка і баклажана м’яко відлущує ороговілі клітини епідермісу, зміцнює і має омолоджуючу дію.

Головний компонент набору – ягоди аронії чорноплідної – володіє високою антиоксидантною активністю, ефективно виводить зі шкіри всі забруднення, захищає від агресивного впливу навколишнього середовища і відновлює гідро-ліпідний бар’єр шкіри. Ефективний в боротьбі з віковими змінами шкіри, підвищує пружність і еластичність тканин, розгладжує шкірні залом і повертає особі здоровий колір і тонус.

Набір складається з 2-х етапів:

1 етап: Глибоко очищуючий гель Vegitoks Cleanser

Відмінно виводить з пор всі види забруднень, розчиняє жирові пробки і глибоко очищає шкіру. Завдяки ефекту Детокс навіть після вмивання шкіра залишається насиченою, зволоженою і сяючою. Очищаючий гель володіє густою желеподібною консистенцією, яка при зіткненні з теплом шкіри утворює густу білу піну. Бульбашки кисню проникають глибоко в пори, розчиняють всі забруднення і наповнюють шкіру необхідним рівнем зволоження.

2 етап: Тканинна маска з детокс-ефектом Super Vegitoks Mask

Ультратонка маска з тенселу щільно прилягає до шкіри і передає клітинам епідермісу максимум необхідних вітамінів і мікроелементів, основа маски має прекрасну абсорбуючу здатність і запобігає швидкому висиханню продукту. До складу есенції, якою просякнута маска, входять екстракти аронії, буряка і баклажана, а також комплекс з 10 фіолетових рослин. Такі компоненти миттєво тонізують, відновлюють пружність і зміцнюють тургор, уповільнюють процеси старіння і сприяють розгладженню зморшок.

Детокс-комплекс дозволяє в найкоротші терміни повернути шкірі здорове сяйво і тонус, надає легкий ліфтинг-ефект і зволожує.

Основні діючі компоненти:

Екстракт ягід аронії – володіє сильною антиоксидантною дією, покращує мікроциркуляцію, звужує пори, очищає і тонізує, допомагає в боротьбі з віковими змінами і куперозом.

Екстракт буряка – відмінний антиоксидант, покращує колір обличчя, тонізує, усуває роздратування і запалення, має відновлювальну дію.

Екстракт баклажана – глибоко зволожує шкіру, насичує її корисними мікроелементами. Лікує акне та інші запалення, освітлює пігментні плями і пост-акне. Прекрасно тонізує шкіру.

Спосіб застосування:

1. Нанесіть велику кількість гелю на суху шкіру обличчя і м’яко масажуйте до утворення піни;

2. Продовжуйте масажувати шкіру протягом декількох хвилин до повного розчинення забруднень і макіяжу;

3. Змийте залишки гелю і промокніть обличчя рушником;

4. Нанесіть тканинну маску на 10-20 хвилин, після вбийте залишки есенції легкими рухами.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Сухая
Назначение:
Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?