Все категории
Добавить товар

Чорна маска-плівка unice, 120 мл.

95 грн
Описание

Опис товару: Отримай професійний детокс вдома! Деревне вугілля – справжня швидка допомога проблемній шкірі. Чорна маска-плівка для обличчя з вугіллям відмінно очищає обличчя від омертвілих клітин епідермісу, видаляє чорні цятки, нормалізує виділення шкірного жиру, заспокоює та матує. Гліцерин у формулі маски підтримує здоровий та сяючий вигляд обличчя. Підходить для жінок і чоловіків.

Характеристики

БрендUNICE

Вага120 мл

СтатьУнісекс

ТипМаска для обличчя

Час застосуванняУніверсальний

Состав (INCI)

Вода, спирт денатурований, полівініловий спирт, сорбітол, гліцерин, пропіленгліколь, ксантанова камедь, віддушка, лимонна кислота, деревне вугілля, метилхлороізотіазолінон, метилізотіазолінон, гексилциннамаль, CІ 77499 (Чорний оксид заліза), Чорний карбон (CI 77266)

Уважно перевіряйте продукцію на алергени!

Застосування

Спосіб застосування: Рівномірно нанести шар маски на чисту суху шкіру. Залишити маску на 20 хвилин до повного висихання, після чого обережно зняти. Запобіжні заходи: Тільки для зовнішнього використання. Уникати прямого контакту з чутливою зоною очей. При попаданні в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці при кімнатній температурі. При виникненні подразнення припинити використання. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 120мл
Классификация:
Объем:
120 мл
Тип кожи:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?