Все категории
Добавить товар

Зволожувальна змивна маска round lab birch juice moisturizing washoff pack 80 мл

595 грн
Описание

Зволожувальна змивна маска з березовим соком Birch Juice Wash Off Pack ефективно усуває сухість і зневоднення, сприяє інтенсивній гідрації, роблячи шкіру більш гладкою і пружною. Засіб покращує тонус шкіри, стимулює процеси відновлення, підтримує оптимальний водно-ліпідний баланс.

Лише за 15 хвилин маска надасть вашій шкірі свіжий та здоровий вигляд.

Засіб підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливий.

Основні компоненти:

В основі формули — березовий сік з високогірря Індже наділений протизапальною, регенеруючою, заспокійливою, тонізуючою дією. Інгредієнт зволожує епідерміс, покращує еластичність шкіри, працює з небажаною пігментацією.
Комплекс гіалуронової кислоти та вітамін С утримуює вологу у клітинах, усуваючи сухість, лущення, стягнутість та інший дискомфорт.
Алантоїн та бетаїн мають заспокійливий ефект та допомагають усунути шкірні запалення через несприятливі фактори навколишнього середовища, а також зволожують шкіру.
Формула продукту збагачена комплексом натуральних масел, включаючи масло кокоса, ши та арганове, які зволожують та насичують шкіру поживними речовинами.
Маска має ніжну кремову текстуру, яка легко розподіляється по шкірі.

Без ароматизаторів
Без спирту
Без парабенів
Засіб пройшов клінічний тест на подразнення шкіри
Спосіб застосування: Після очищення шкіри, рівномірно нанесіть достатню кількість маски на сухе обличчя. Через 10-15 хвилин змийте теплою водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Тип кожи:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?