Все категории
Добавить товар

Альгінатна маска

488 грн -6% 463 грн
Описание

Код товару: AS131797
Альгінатна маска Hillary Chitosan глибоке зволоження, 100 мл

РЕЗУЛЬТАТ
Заспокоєння і глибоке зволоження шкіри. Загоює і знімає роздратування при різних ушкодженнях шкіри.
Маски з високим вмістом природного морського колагену, хітозану і морських водоростей призначена для інтенсивного впливу на перші зморшки. Хтозна забезпечує інтенсивне зволоження, активізує процеси регенерації, надає шкірі здоровий вигляд і енергію, уповільнює передчасне старіння. Морський колаген пом'якшує шкіру і розгладжує зморшки, зменшує набряклість, рисовий крохмаль знімає роздратування, заспокоює, схильну до сухості і лущення шкіру. У композиції з альгінат формує дуже м'яку захисну плівку на шкірі. Підходить для всіх типів шкіри, можна використовувати окремо, як маску під очі.

І, крім того
ти користуєшся 100% натуральним продуктом
Не містить SLS, силікони і парабени

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ:
Альгинат. Витяжка з морської водорості ламінарія. Має виражену ліфтінговим ефектом (підтяжка шкіри), зволожує, живить, розгладжує зморшки, знімає набряклість і освіжає шкіру, володіє дренажним ефектом.
Зв'язуючись з клітинами шкіри, утворює найтоншу, невидиму і невідчутну плівку, що забезпечує прекрасне вологоутримуючими покриття, яке дозволяє шкірі вільно дихати, завдяки всмоктує властивостям, захисна плівка витягує вологу з навколишнього повітря і насичує нею верхні шари епідермісу. Крім зволоження, хітозан також захищає нашу шкіру від агресивних факторів зовнішнього середовища, підвищує її стійкість до ультрафіолетового випромінювання. Активізує процеси регенерації, сприяє омолодженню шкіри і має м'який антибактеріальну дію.
Рисовий крохмаль. Пом'якшує і заспокоює шкіру.
Морський колаген. Змінює структуру тканин– скорочує глибину зморшок , вирівнює рельєф, підвищує пружність шкіри, підсилює регенерацію клітин, володіючи глибоким зволоженням і омолоджуючу дію.
Екстракт морських водоростей. Водороті живлять шкіру і підсилюють процеси регенерації (відновлення, відродження) клітин, покращують кровообіг і допомагають регулювати кислотно-лужний баланс шкіри, зволожують і пом'якшують шкірний покрив.

Спосіб застосування
Підготуй альгинатную маску безпосередньо перед застосуванням. Візьми будь-яку суху неметалічну ємність, змішай в ній вміст з водою кімнатної температури в пропорції 1: 1. Важливо! Ретельно перемішати все збивати рухом до однорідної маси, поки не отримаєш консистенцію густого і тягучого крему.
Маску наносити на шкіру щільним шаром за допомогою шпателя. Протягом наступних 10-15 хвилин засіб стає схожим на гуму і трохи зменшується в об'ємі. Науковою мовою цей процес називається пластифікований.
Альгинатная маска не вимагає змивання водою. Через 15-20 хвилин вона легко знімається у вигляді м'якого пластичного зліпка, що повторює контури обличчя або тіла. Зняти її потрібно одним рухом знизу від підборіддя вгору до чола. Волосся, вії і брови не приклеюються до маски, тому зняття буде легким.
Якщо крем, сироватка або інший косметичний засіб не були завдано під маску, ними можна скористатися після її застосування.

Beauty-хак:
Перед нанесенням альгінатної маски шкірний покрив необхідно очистити.
Для підвищення ефективності рекомендуємо нанести гіалуронову сироватку Hillary.
Під впливом маски сіруватка краще проникає в шкіру. Після того як нанесене засіб проникне в дерму, необхідно нанести альгінатну маску.
Альгінатние маски Hillary - це салонний догляд за шкірою обличчя, не виходячи з дому! Натуральні склади кожної з них допомагають зволожити шкіру, повернути колишній тонус, а також заспокоїти після різних подразнень.

СПОСОБИ ДОСТАВКИ
- Нова Пошта
СПОСОБИ ОПЛАТИ
- На карту Приват банку
- Передплата
- Повна оплата
Доставка по всій Україні

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 100мл
Классификация:
Объем:
100 мл
Тип кожи:
Назначение:
Продавец
stella94
Online-shop
Кропивницкий
0% выполненных заказов
Была

Еще продаю

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?