Все категории
Добавить товар

Кислотний пілінг для сяйва psa follow the light multi acids & vitamin c radiance peel

2100 грн
Описание

PSA Follow Light Multi Acids & Vitamin C Radiance Peel – це потужний коктейль кислот, вітаміну С та пробіотиків для миттєвого сяйва та оновлення шкіри. Засіб сприяє відлущуванню відмерлих клітин, запускає процеси регенерації, підвищує пружність та еластичність шкіри. Очищає пори, вирівнює тон та рельєф шкіри, допомагає у боротьбі з пігментацією та постакне.

Мультикислотний пілінг для обличчя PSA Follow The Light Multi Acids & Vitamin Основні активні компоненти:

Кислоти 10,5% (гліколева, молочна та саліцилова) – відлущують роговий шар, роблячи шкіру ніжною, гладкою та сяючою. Освітлюють плями і покращують загальний тон особини. Саліцилова кислота має протизапальний ефект, проникає в пори і розчиняє сальні пробки. Зменшує висипання та чорні крапки. Вітамін С 5% у комплексі з іншими антиоксидантами (вітаміном Е, астаксантином та глутатіоном) нейтралізує вільні радикали, що мінімізують негативний вплив від УФ-випромінювання та інших факторів зовнішнього середовища. Стимулює синтез колагену, уповільнює старіння шкіри, пригнічує запальний процес.
Пробіотик зволожує шкіру та підвищує її тонус, сприяє посиленню синтезу колагену, відновлює імунітет клітин, посилює здатність шкіри до регенерації.
Екстракти центели, алое та зеленого чаю підвищують захисні функції шкіри, загоюють, знімають роздратування та запалення.
Показання до застосування:

Тьмяна, в'яне шкіра;
Нерівний колір обличчя, пігментація та постакне;
Розширені пори, комедони;
Шкіра, схильна до жирності та висипань;
Гіперкератоз.
Мультикислотний пілінг PSA Follow Light Multi Acids & Vitamin C Radiance Peel підходить для всіх типів шкіри. Не рекомендується використовувати на дуже чутливій або пошкодженій шкірі.

Застосування:
Після очищення нанесіть вологими пальцями на шкіру і помасажуйте, щоб активувати. Залишіть на 20 хвилин, потім змийте і нанесіть свій звичний догляд. Рекомендуємо для вечірнього догляду. Вранці обов'язково використовуйте сонцезахисний засіб.

Об'єм - 50 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коралловый
  • Оранжевый
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антиакне Тонизирующее

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?