Все категории
Добавить товар

Тканинна маска для обличчя farm stay visible difference mask sheet greentea seed з...

36 грн
Описание

Кожен знає про користь зеленого чаю для всіх типів шкіри, особливо проблемної. Аби відчути на власному досвіді всю силу цього компонента, спробуйте Visible Difference Mask Sheet Greentea Seed.

Переваги продукту

Тканинна маска FarmStay має у складі низку цінних інгредієнтів, головний з яких — екстракт насіння зеленого чаю. Засіб потішить вас приємним косметичним ароматом і зручною тканинною основою, яка залишає лише комфортні відчуття та не заважає займатися домашніми справами. Навіть після першого застосування маски ви помітите суттєвий результат.

Як діє?

Маска для обличчя на основі насіння зеленого чаю, яке є потужним антиоксидантом, добре зволожує та живить шкіру, повертає пружність і свіжість, покращує мікроциркуляцію крові. Також у складі є гіалуронова кислота, аргінін, бетаїн та алантоїн, які відповідають за гідробаланс, мають заспокійливу й омолоджувальну дію.

З чим використовувати?

Маска не має бути єдиним засобом догляду за обличчям. Регулярно очищайте його за допомогою скрабу чи пілінгу, які вам підходять, використовуйте креми та сироватки, патчі під очі. Не забувайте про засоби із SPF-фільтром.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Продавец
irina_lyubykh
top4ik
Супер-продавец
Киев
83% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?