Все категории
Добавить товар

Нічна зволожувальна маска kiehl`s ultra facial overnight hydrating masque, 7 мл

300 грн -7% 280 грн
Описание

Нічна зволожувальна маска Kiehl`s Ultra Facial Overnight Hydrating Masque, 7 мл

Ціна 280 грн.

Зроблено в США

Термін придатності : Березень 2024 р.

Ніч — ідеальний час для догляду за шкірою із застосуванням засобів із високою концентрацією активних компонентів, адже в цей період вона оновлюється й утворюються нові клітини. Нічна зволожувальна маска від фахівців американського бренду Kiehl`s вирізняється унікальною формулою. Усі інгредієнти підібрані так, що навіть вдень епідерміс буде засвоювати й утримувати вологу. Ultra Facial Overnight Hydrating Masque вночі глибоко зволожує шкірний покрив, а вдень підсилює дію тих зволожувальних засобів, якими ви користуєтеся. У результаті регулярного використання продукту шкіра буде ніжною й оксамитовою.

Оскільки в складі маски не представлені такі шкідливі компоненти, як парабени, віддушки і силікони, її можуть використовувати власники всіх типів шкіри, навіть чутливої. Сквалан — фірмовий інгредієнт багатьох косметичних продуктів Kiehl's — робить шкірний покрив шовковистим. Гліцерин не тільки зволожує, але й утримує вологу в клітинах епідермісу. Екстракти екзотичних рослин — офіопогон японський та імперата циліндрична — запобігають випаровуванню вологи, а також зміцнюють захисний бар'єр шкіри.

Спосіб застосування: нанести маску на останньому етапі догляду за шкірою, уникаючи зони навколо очей і губ, залишити на ніч. Уранці вмити обличчя теплою водою.

Обміну, повернення та торгу НЕМАЄ.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?