Все категории
Добавить товар

Набор для карбокситерапии подарочный oxicarboxy

299 грн -7% 280 грн
Описание

Карбоксітерапіі - експрес-процедура для перетворення шкіри - прямо у тебе вдома!

Вуглекислий газ необхідний шкірі, як кисень. В процесі карбоксітерапіі підвищується кількість СО2, розширюються капіляри, поліпшується кровопостачання тканин, клітини отримують додаткову порцію кисню. В результаті шкіра виглядає більш свіжою, вирівнюються її тон і текстура, поліпшується тонус.

Набір OXICARBOXY: забудь про походи в салони і дорогі процедури, використовуй набір для карбоксітерапіі і отримай wow-ефект, не виходячи з дому або подаруй красу одного!

У набір (розрахований на два застосування) входить:

Зволожуючий бальзам (КРОК 1), 15 мл.
Гель-активатор СО2 (КРОК 2), 15 мл.
Киснева маска (КРОК 3), 15 мл.
Зволожуючий бальзам - підготовчий етап карбоксітерапіі. Він розм'якшує роговий шар на поверхні шкіри і видаляє відмерлі клітини, тим самим готуючи шкіру до наступного етапу.

Гель-активатор СО2 наноситься поверх зволожуючого бальзаму: при їх взаємодії * починає виділятися вуглекислий газ. У відповідь на насичення шкіри СО2 активізується мікроциркуляція, метаболічні процеси прискорюються, шкіра насичується киснем.

Вуглекислий газ, що утворюється в процесі процедури, сприяє розширенню капілярів, активує кровообіг і стимулює надходження кисню до тканин. Поліпшуються обмінні процеси в клітинах шкіри, запускається синтез гіалуронової кислоти, колагену і еластину. Як результат - шкіра стає пружною, свіжою і сяючою.

Киснева маска - завершальний етап карбоксітерапіі в домашніх умовах:

Насичує шкіру киснем.
Активізує локальну мікроциркуляцію.
Пом'якшує і зволожує шкіру.
Перфтордекалін, що входить до складу «розчиняє» кисень і доставляє його в глибокі шари шкіри, стимулює локальну мікроциркуляцію, покращує процеси відновлення і омолодження шкіри.

* - результати клінічного дослідження in vivo після одноразового застосування: на 20% шкіра більш зволожена, на 15% шкіра більш пружна.

-----

КРОК 1. Нанесіть зволожуючий бальзам щільним, рівномірним шаром на суху очищену шкіру обличчя, шиї і декольте. Масажуйте 1-2 хвилини. Не змивайте. Переходьте до кроку 2.

КРОК 2. Нанесіть гель-активатор СО2 строго на область нанесення зволожуючого бальзаму в пропорції 1: 1. Через 5-10 хвилин видаліть надлишки серветкою.

КРОК 3. Нанесіть невелику кількість маски на шкіру обличчя і рівномірно розподіліть по шкірі. Через 5-10 хвилин видаліть надлишки серветкою.

Заходи безпеки: препарати карбоксітерапіі використовуються тільки разом, суворо дотримуючись інструкції:

Крок 1 - зволожуючий бальзам.
Крок 2 - гель-активатор СО2 наноситься строго поверх зволожуючого бальзаму.
Уникайте потрапляння гелю-активатора СО2 в очі, на слизові оболонки носа, губ і рота. При випадковому попаданні на шкіру, змийте водою.
КРОК 3 - маска для обличчя.

Вес 46.8 г
Бренд Faberlic

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бирюзовый
Размер:
  • 40мл
Классификация:
Объем:
40 мл
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антиакне Антивозрастное Матирующее Питание Тонизирующее Увлажнение

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?