Все категории
Добавить товар

Iunik propolis vitamin sleeping mask увлажняющая маска ночная с прополисом

500 грн -6% 470 грн
Описание

ЕХР 02.05.2025
Нічна маска для обличчя з прополісом IUNIK Propolis Vitamin Sleeping Mask абсолютно комфортна у використанні, не залишає липкості і жирності, не забиває пори, відмінно зволожує і живить шкіру, за одну ніч прибирає всі почервоніння!
Маска містить у своєму складі екстракт прополісу 16%, екстракт обліпихи, екстракт центелли азіатської, ніацинамід, Бета-глюкан.

Прополіс чинить ранозагоювальну та протизапальну дію, він пом'якшує, надає бархатистості, сприяє відновленню еластичності та тургору шкіри. Прополіс є не тільки чудовим антисептиком, а й може прискорювати оновлення тканин, підвищує природну проникність шкіри, що допомагає проводити в глибокі шари шкіри інші активні компоненти.

Плоди обліпихи крушиноподібної - володіють освітлювальними, антиоксидантними властивостями, стимулюють вироблення колагену. Уповільнюють процеси старіння і прискорюють процеси регенерації нових клітин шкіри. Містять вітаміни С, А і Е, бета-каротин, мінерали, амінокислоти, жирні кислоти, вітамін С.

Центелла азіатська - стимулює синтез колагену, посилює мікроциркуляцію крові в дермі, бореться з вільними радикалами, прискорює регенерацію клітин, нормалізує водно-сольовий обмін у клітинах шкіри, що сприяє утриманню вологи. Запобігає утворенню рубців у разі вугрового висипу, має протизапальну дію, зміцнює стінки кровоносних судин

Ніацинамід робить шкіру свіжішою, знижує сліди гіперпігментації після тривалих запалень і багаторічного перебування на сонці. Вирівнює тон шкіри, зменшує почервоніння і сліди пост-акне.

Бета-глюкан активно відновлює пошкоджені клітини, стимулюючи ріст нових, захищає шкіру від негативного зовнішнього впливу, підвищує місцевий імунітет.

Підійде для всіх типів шкіри, ідеально для сухої, проблемної, чутливої. Не використовуйте в разі алергічних реакцій на мед.

Спосіб застосування: нанести невелику кількість засобу на шкіру на останньому етапі догляду за 30-60 хвилин до сну. Вранці змити теплою водою.

60мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Оранжевый
Размер:
  • 60мл
Объем:
60 мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?