Все категории
Добавить товар

H.e.o. mask medik8 2-етапна нічна маска для оптимального зволоження

250 грн
Описание

1. Надійна гідратація та підтримка барєр'а
Клінічно доведено, що H.E.O. Mask забезпечує й утримує гідратацію шкіри до 72 годин. Формула створена для інтенсивного й довготривалого зволоження, гідратації та живлення шкіри. Крім того, вона оптимізує природні механізи зволоження шкіри.

2. Піклування протягом ночі
Нанесена на ніч маска забезпечує ніжність, пружність та оновлений вигляд шкіри зранку. 94% користувачів помітили, що на ранок шкіра здобуває здорове сяйво.

3. Зволожувальні компоненти золотого стандарту
До складу продукту ввійшли перевірені часом і досвідом інгредієнти: гіалуронова кислота, сквалан, кераміди, натуральні зволожувальні фактори, гліцерин, гліцерил глюкозид та інші. Вони є золотим стандартом зволоження.

4. Оптимальне співвідношення інгредієнтів
Ми ретельно оптимізували співвідношення всіх компонентів (гідраторів, емолієнтів, оклюзивів). За результатами дослідження 94% учасників продемонстрували клінічне покращення рівня зволоженості в сухої й зневодненої шкіри.

5. Ідеальне поєднання
Маска ідеально доповнить будь-який режим догляду та впишеться в філософію CSA. Вона допоможе зміцнити бар'єр шкіри,ї у період адаптації до нової форми або концентрації вітаміну А. Крім того, в поєднанні з сироваткою Hydr8 B5 Intense нічна маска забезпечить заряд глибокої й довготривалої гідратації.

⚖️Розлив:
5 мл + 5 мл ➡️ 250 грн
10 мл + 10 мл ➡️ 450 грн
20 мл + 20 мл ➡️ 800 грн
50 мл + 50 мл ➡️ 1950 грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?