Все категории
Добавить товар

Sulwhasoo herbal clay purifying mask 35ml нічна маска

290 грн
Описание

Sulwhasoo Herbal Clay Purifying Mask 35ml - очищуюча маска для обличчя з трав'яної глини.

Маска делікатно очищає поверхню шкіри обличчя. Має заспокійливий ефект для чутливої шкіри. А використання щільних частинок глини забезпечує глибоке очищення пор.

Очищаюча маска з трав'яною глиною містить глину, отриману з Жовтого моря, багатого на корисні мінерали. Саме глина гарантує видалення шкірного себуму та інших забруднень, накопичених у мімічних зморшках та порах. Забезпечує швидку заспокійливу дію та видаляє відмерлі клітини.

Маска містить заспокійливі трави, що входять до складу «Корейського традиційного комплексу трав». Він ефективно заспокоює чутливу шкіру, схильну до різних щоденних подразників. Крім того, маска містить PHA, що відлущує речовину другого покоління, отримане природним шляхом, для м'якого видалення омертвілої шкіри. Маска має текстуру кремового гелю.

Засіб допоможе сухій шкірі відчувати себе більш комфортно, завдяки невисихаючій гелеподібній глині ​​кремового типу, яка м'яко розподіляється по шкірі та дарує приємне відчуття охолодження. Маска також має зволожуючі властивості та звужує пори.

Способи застосування. Після очищення обличчя нанесіть продукт на обличчя, уникаючи ділянок навколо очей, потім змийте теплою водою через 5-10 хвилин.

Як засіб «точкового догляду» – нанесіть на висипання, роздратовані/чутливі плями або «Т-зону», де шкіра виділяє більше шкірного жиру, потім змийте теплою водою через 5-10 хвилин.

Як «щоденний глибокий засіб, що очищає» – злегка намочивши шкіру, акуратно змішайте маску і засіб для вмивання, нанесіть на обличчя, потім змийте теплою водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Тип кожи:
Назначение:
Продавец
margaritadi
margaritadi
Супер-продавец
Киев
92% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?