Все категории
Добавить товар

Маска с полынью i’m from mugwort mask miniature 30g

275 грн
Описание

Очищаюча маска з полином I’M FROM Mugwort Mask миттєво заспокоює подразнену шкіру, знімає запалення і почервоніння. Підходить для комплексного догляду за шкірою, схильною до жирності та появи акне. Маска регулює вироблення шкірного себуму, усуває надлишки шкірного сала та допомагає шкірі довго залишатися матовою. Вирівнює мікрорельєф шкіри, оздоровлює тон і покращує колір обличчя.

Це маска, що змивається для заспокоєння і пом’якшення шкіри. Містить 2,1% полину, сповнена вітамінів та мінералів, а також містить центелу азіатську, ромашку, лакрицю, листя камелії, розмарин. Ці компоненти володіють очищаючими, заспокійливими та загоюючими властивостями, усувають подразнення та запалення, нормалізують діяльність сальних залоз. Маска швидко заспокоює подразнення та почервоніння при одночасному заспокійливому та охолодному ефекті. М’яка гелева формула містить пудру полину, яка регулює температуру шкіри при нанесенні.

Маска ефективно пом’якшує огрубілі ділянки шкіри, тонізує, надає гладкості, активізує регенеративні процеси. Компоненти, які містяться у складі продукту, також сприяють захисту шкіри від негативних зовнішніх впливів, прискоренню загоєння вугрів, ранок та інших ушкоджень.

Засіб має гелеву текстуру з трав’яними вкрапленнями, які виконують легкий пілінг і м’яко відлущують ороговілі клітини, не ушкоджуючи поверхню шкіри.

Основні компоненти:

Екстракт полину надає бактерицидну, антисептичну, протизапальну дію. Нормалізує гідроліпідний баланс шкіри, лікує акне.
Екстракт солодки пом’якшує і чинить протизапальний ефект, має очищувальну та відбілюючу дію, регенерує і загоює.
Екстракт розмарину сприяє оновленню клітин шкіри, тонізує, покращує циркуляцію крові, вирівнює рельєф шкіри, ідеально підходить для зрілої шкіри та боротьби з віковими змінами.
Екстракт центели азіатської має протизапальну та ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар’єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, надає судинозміцнювальну дію та зменшує купероз.
Екстракт зеленого чаю чудово знімає роздратування, має антибактеріальні властивості, робить пружною та еластичною шкіру, розгладжує зморшки, покращує колір обличчя.
Екстракт шоломника байкальського має антиоксидантні, протизапальні та антибактеріальні властивості, сприяє проникненню в шкіру інших активних компонентів.
Аргінін – амінокислота, яка має ранозагоювальну і лікувальну дію, усуває недосконалості шкіри, зміцнює тургор і підвищує тонус епідермісу.

Підходить для шкіри, схильної до жирності.

Спосіб застосування: Після очищення нанесіть маску на чисту шкіру. Помасажуйте обличчя круговими рухами, особливу увагу приділіть області Т-зони. Залиште маску на 10 хвилин і змийте теплою водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Хаки
  • Белый
Размер:
  • 30мл
Объем:
30 мл
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антиакне Матирующее Питание Тонизирующее