Все категории
Добавить товар

Освежающие укрепляющие патчи с витамином с+ восстанавливающая сыворотка вокруг глаз

946 грн
Описание

Інноваційний набір для догляду за шкірою обличчя навколо очей складається із освіжаючих зміцнювальних патчів з вітаміном С та відновлюючої сироватки навколо очей Anti-fatigue.

Завдяки освіжаючим гідрогелевим патчам набряклі очі миттєво стають відпочилими та сяючими. Продукт, збагачений вітаміном C та ретинолом, помітно освітлює темні кола під очима. Екстракт петрушки чинить м'яку протинабрякову дію та ефективно зменшує пігментацію. Екстракт кори шовковиці зміцнює стінки капілярів та стимулює синтез колагену. Гіалуронова кислота та колаген зменшують прояви мімічних та “сонних” зморшок, роблячи шкіру гладкою та пружною. Підходять для всіх типів шкіри.

Відновлююча сироватка навколо очей підвищує пружність шкіри, позбавляє від темних кіл, зменшує прояви дрібних мімічних зморшок, зволожує і живить тонку шкіру навколо очей, забезпечує здоровий колір і сяйво шкіри навколо очей, надає ліфтинг-ефекту, сповільнюючи процес природного старіння епідермісу, пом'якшує і захищає шкіру від негативних факторів зовнішнього середовища

До набору входять:

Освіжаючі зміцнювальні патчі з вітаміном С Hillary Vitamin C Refreshing & Firming Eye Patches, 60 шт;
Відновлююча сироватка навколо очей Hillary Anti-fatigue, 10 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Золотистый
Размер:
  • 10мл
Классификация:
Гипоаллергенная Натуральная Нишевая Органическая
Объем:
10 мл
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антивозрастное Матирующее Питание Тонизирующее Увлажнение

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?