Все категории
Добавить товар

Разглаживающие патчи с био-ретинолом + пептидная бустер-сыворотка для роста ресниц и бровей

992 грн
Описание

Виразний та свіжий погляд, красиві густі брови та вії! Все це можливо з інноваційним набором для догляду за ділянкою навколо очей!

До набору входять ефективні патчі під очі з рожевою водою та бакучіолом для синергічної дії: розгладження зморшок, освітлення шкіри та ліфтинг-ефект.

Біо-ретинол (бакучіол) освітлює шкіру, значно зменшує виразність зморшок, роблячи шкірний покрив навколо очей щільним та еластичним. Гідрогелеві патчі насичені екстрактом дамаської троянди, яка забезпечує пружність, зволоження та сяйво шкіри. Ірландський мох у складі чинить потужну антиоксидантну дію, а гіалуронова кислота утримує вологу всередині шкіри, роблячи шкіру гладенькою та пружною. Підходять для всіх типів шкіри.

А також інноваційна бустер-сироватка, що сприяє природному зростанню і зміцненню вій та брів, роблячи ваш погляд виразнішим. Живить та відновлює структуру вій та брів, робить сильнішими та продовжує їх життєвий цикл. Стимулює активний ріст нових вій, а також робить пружнішими та міцнішими зрілі вії.

До набору входять:

Розгладжувальні патчі з біо-ретинолом Hillary Bacuchiol Wrinkle Correcting & Eye Lift Patches, 60 шт;
Пептидна бустер-сироватка для росту вій та брів Hillary Lash&Brow Growth Booster, 3 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антивозрастное Матирующее Питание Тонизирующее Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?