Все категории
Добавить товар

Farmstay collagen water full moist sleeping mask ночная увлажняющая маска с коллагеном

25 грн -8% 23 грн
Описание

FarmStay Collagen Water Full Moist Sleeping Mask Нічна зволожуюча маска з колагеном допомагає усунути сухість, стягнутість, лущення, збагатити шкіру молекулами води, пом'якшити і зменшити прояв зморшок. Регулярне використання засобу допоможе поліпшити стан шкіри та уповільнити процес старіння. За ніч продукт наповнює шкіру необхідними поживними і зволожувальними компонентами, покращує колір обличчя і зміцнює. Маска допомагає усунути сухість, лущення і відчуття стягнутості, насичує шкіру вологою, пом'якшує і скорочує вираженість зморшок. Має заспокійливу дію, сприяє загоєнню подразнень і запалень.

Нічна маска FarmStay Collagen Water Full Moist Sleeping Mask містить гідролізований колаген, який освіжає суху і втомлену шкіру. Маска досить швидко вбирається і не залишає після себе липкого шару. Засіб проникає в шкіру під час сну і піклується про неї, роблячи її більш пружною і здоровою. Ніжна текстура маски легко проникає в шкіру, наповнює її вологою і пом'якшує.

Колаген і пантенол живлять шкіру, а також захищають від зневоднення. Маска має подвійний функціональний ефект: освітлення і боротьба з віковими змінами. Нерідко під час сну можуть утворюватися шкірні заломи, але завдяки компонентному складу маски утворюється зволожувальний бар'єр, який не дає змоги виникати зморшкам.

Ніацинамід (Вітамін B3) - ефективно бореться з пігментацією різного походження. Сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри і знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує.

Завдяки гідролізованому колагену шкіра стає більш пружною та еластичною, і як наслідок сповільнюються процеси старіння. Пантенол насичує шкіру вологою і запускає процеси регенерації.

Маска представлена в зручних порційних упаковках, що гарантує стерильність, а також засоби в порційних упаковках зручно брати з собою в дорогу.

Маска рекомендована до застосування для сухої та зневодненої шкіри, поліпшення еластичності, запобігання утворенню зморшок.

Спосіб застосування: Очистити шкіру засобами за типом шкіри. Маску нанести приблизно за 15 хвилин до сну, рівномірно розподілити по обличчю і шиї. Після пробудження залишки засобу потрібно змити звичайною теплою водою.

4 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?