Все категории
Добавить товар

Medi-peel derma maison wrinkle collagen facial mask антивозрастная тканевая маска с коллагеном

92 грн -11% 82 грн
Описание

Антивікова тканинна маска з колагеном Medi-Peel Derma Maison Wrinkle Collagen Facial Mask зменшує видимість зморщок і шкірних заломів, чинить легкий підтягувальний ефект. Насичує клітини вологою, усуває тьмяність, робить шкіру більш щільною та еластичною.

Маска в короткі терміни усуває сухість і зневоднення, стимулює синтез колагену і еластину, прискорює загоєння і оновлення шкіри. Уповільнює процеси старіння, підтримує тонус шкіри, бореться з в'ялістю і втратою пружності.

Тканинна основа маски складається з міцного гіпоалергенного матеріалу TENCEL, який отримують з деревини евкаліпта. Маска рясно просякнута вітамінною есенцією, щільно прилягає до шкіри, підвищуючи засвоюваність корисних речовин.

Основні діючі інгредієнти:

Гідролізований колаген відновлює структуру епідермісу зсередини, зміцнює стінки клітин, покращує білковий обмін. Підтримує матрикс шкіри, сприяє розгладженню дрібних зморшок і заломів.

Гідролізований еластин підвищує еластичність і гладкість шкіри, вирівнює рельєф обличчя.
Різномолекулярна гіалуронова кислота проникає в глибокі шари епідермісу, активно зволожує клітини, сприяє утриманню вологи в шкірі. Утворює захисний шар, який не дає волозі випаруватися.

Пальмітоіл Пентапептид-4 стимулює синтез колагену й еластину, скорочує глибину зморшок.

Екстракт ірландського моху має яскраві антиоксидантні властивості, уповільнює процеси старіння шкіри, захищає її від негативного впливу зовнішніх подразників. Насичує клітини вологою, сприяє її утриманню в глибоких шарах шкіри, підтримує природний рівень зволоженості та не допускає зневоднення і дегідратації.

Лецитин зміцнює клітини і волокна епідермісу, допомагає засвоювати корисні речовини. Підтримує захисний бар'єр шкіри, нейтралізує негативний вплив вільних радикалів, ультрафіолету та інших чинників довкілля.

Аргінін підвищує пружність шкіри, стимулює синтез колагену й еластину, нормалізує мікроциркуляцію в тканинах епідермісу. Прискорює процеси загоєння, покращує колір обличчя.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: нанесіть маску на очищену і тонізовану шкіру, залиште на 10-20 хвилин, видаліть лист і м'яко вбийте залишки есенції в шкіру.

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Назначение:
Антивозрастное Питание Тонизирующее

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?