Все категории
Добавить товар

Medi-peel ampoule mask hyaluron rose moisture ампульна омолоджуюча маска з трояндою, 30 мл

85 грн -12% 75 грн
Описание

MEDI-PEEL Ampoule Mask Hyaluron Rose Moisture Ампульна омолоджуюча маска з трояндою, 30
Маска насичує клітини вітамінами і створює невідчутний бар’єр, який перешкоджає втраті вологи. В результаті шкіра довго зберігає відчуття комфорту і залишається зволоженою.

Засіб усуває сухість і лущення, покращує колір обличчя, м’яко освітлює небажану пігментацію, робить шкіру здоровою і сяючою.

Тонка і комфортна тканинна основа маски щільно прилягає до шкіри і дозволяє їй активно вбирати есенцію, насичуючи корисними компонентами глибокі шари епідермісу.

Основні діючі компоненти:

Екстракт квітів троянди – натуральний компонент з антивіковою і тонізуючою дією. Оживляє втомлену шкіру, розрівнює дрібні зморшки, допомагає вилікувати запалення і подразнення, підтягує овал обличчя, захищає від агресивного впливу середовища.

Гіалуронова кислота – утворює на шкірі невловимий захисний шар, який перешкоджає випаровуванню вологи і дарує комфортне відчуття свіжості і зволоженості на обличчі.

Пептидний комплекс – глибоко живить, бореться з віковими змінами, має регенеруючі властивості, позбавляє від дрібних зморшок. Надає шкірі свіжий і доглянутий вигляд, запобігає зневодненню і втраті вологи, захищає від ультрафіолету.

Колаген – покращує загальний стан шкіри: розгладжує і вирівнює її, робить пружною і еластичною, прибирає дрібні зморшки і освіжає. Заживляє рани і має заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри.

Лактобактерії – освітлюють, зволожують, усувають почервоніння, регулюють вироблення меланіну в епідермісі, м’яко відлущують ороговілий шар і прискорюють процеси регенерації.

Екстракт ікри – активізує вироблення колагену, кількість якого з віком зменшується, повертаючи шкірі еластичність і пружність. Забезпечує активне живлення і омолодження шкіри, розгладжує мімічні та вікові зморшки і шкірні заломи, підтягує овал обличчя.

Аденозин – компонент відповідає за антивіковий догляд за шкірою – уповільнює процес старіння шкіри.

Алантоїн – пом’якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює роздратовану шкіру.

Бетаїн – активно зволожує, має кондиціонуючу дію, знімає роздратування шкіри, знижує руйнівну дію поверхнево активних речовин, сприяє збільшенню їх в обсязі і стабілізує піну, підсилює кондиціонуючу дію інших компонентів і сам є непоганим кондиціонером, надає поверхневий вплив на шкіру, покращуючи її зовнішній вид.

Екстракт базиліку – славиться своїми лікувальними властивостями. Має антиоксидантну, антисептичну і ранозагоювальну властивість. Крім цього, зволожує і живить.

Екстракт листя евкаліпта – натуральний ранозагоювальний і бактерицидний компонент. Швидко справляється із запальними процесами, заспокоює і тонізує шкіру.

Ультратонка основа маски MEDI-PEEL Hyaluron Rose Energy Tox забезпечує щільне прилягання до шкіри, що забезпечує проникнення діючих речовин в глибокі шари шкіри. Концентрована емульсія насичує шкіру вітамінами, усуває сухість і стягнутість, розрівнює мікрорельєф епідермісу.

Підходить для зрілої шкіри.

Спосіб застосування: дістаньте з упаковки і щільно прикладіть до очищеного обличчя. Зачекайте 10-20 хвилин і зніміть. Дайте увібратися есенції, м’якими поплескуючими рухами.

Обміну, повернення та торгу НЕМАЄ.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 30мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?