Все категории
Добавить товар

Ayoume enjoy mini bubble mask pack кислородная маска для лица

20 грн
Описание

Киснева маска для обличчя Ayoume Enjoy Mini Bubble Mask Pack - косметичний засіб корейського бренду, ідеально адаптований до потреб тьмяного, проблемного, запаленого, подразненого епідермісу.

Містить екстракт галактомісіса і лактобактерії, завдяки яким відмінно живить, пом'якшує, насичує вітамінами і вологою глибокі шари дерми. Діє заспокійливо, значно покращує зовнішній вигляд шкірного покриву, оздоровлюючи епітелій.

Ключовий компонент маски - ферментовані лактобактерії, які пригнічують розмноження хвороботворних мікроорганізмів і одночасно з цим створюють на поверхні шкіри оптимальне середовище для розмноження нормальної мікрофлори.

Лактобактерії прискорюють загоєння різних запалень і подразнень, стимулюють процеси регенерації, забезпечують захист шкіри від зовнішніх агресивних їхніх впливів, а також надають живильну дію, пом'якшують шкіру, вирівнюють її тон.

Також у складі маски фільтрат дріжджових грибків галактомісіс, який відновлює й омолоджує шкіру, особливо добре впливає на тьмяну й пігментовану, оздоровлює шкіру з акне.

Чинить зволожувальну і живильну дію, сприяє безпечному і природному відлущуванню відмерлих частинок епідермісу, усуває лущення, сприяє звуженню пор, вирівнює поверхню і тон шкіри, підвищує її пружність і еластичність. Усуває наслідки стресів, бореться з пігментацією, робить обличчя більш яскравим і свіжим.

У процесі догляду підвищується епідермальна еластичність, досягається ефект глибокого очищення, звужуються пори, зникає лущення, усуваються висипання і сліди постакне, тон стає рівнішим.

Маска міститься в стіку-пірамідці, тому нею дуже зручно користуватися. Формула засобу не провокує алергії, подразнень, тому підходить для тонкої, чутливої шкіри. Чудово тонізує завдяки м'яким кисневим бульбашкам, що делікатно масажують шкірний покрив. Спробуйте цей препарат, якщо мрієте про здорову, гладеньку, чисту та сяючу шкіру!

Спосіб застосування: нанести маску на очищену, злегка вологу шкіру, залишити на 15 хвилин, змити.

Об'єм: 3 г.

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
  • Белый
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?