Все категории
Добавить товар

Medi-peel rose diamond radiant glow mask маска для сияния и увлажнения кожи

70 грн -5% 67 грн
Описание

Маска для сяйва і зволоження обличчя MEDI-PEEL Rose Diamond Radiant Glow Mask - засіб для освітлення і вирівнювання тону. Застосовується маска для сухої, втомленої шкіри, схильної до тьмяності, в'янення та авітамінозу. Активні речовини есенції борються з потемнінням тону, усувають стрес, огрубілість, руйнування клітин. Екстракт троянди і пудра алмазів повертають покриву свіжий вигляд, тонізують, збагачують поживними речовинами. Пудри інших дорогоцінних каменів і металів запускають регенерацію, борються з пігментацією, плямами і рубцями. Регулярне використання MEDI-PEEL Rose Diamond Radiant Glow Mask дозволяє розгладити тон і мікрорельєф, забути про зморшки та зневоднення.

Властивості MEDI-PEEL Rose Diamond Radiant Glow Mask забезпечують компоненти:

Алмазна пудра - надає пілінг. У складі MEDI-PEEL Rose Diamond Radiant Glow Mask вона видаляє ороговілі частинки, вирівнює зони шкіри зі зморшками і заломами. Надає природне сяйво, яке надовго визначає тон.

Екстракт перлів - делікатно освітлює. Як і алмази, перли дарують покриву сяйво, усувають пігментацію і рубці, вирівнюють мікрорельєф.

Екстракт рубіна - ефективний для освіження зрілої шкіри. У складі MEDI-PEEL Rose Diamond Radiant Glow Mask нормалізує тон, усуває нездорову блідість і гіперпігментацію. Нормалізує потік крові та лімфи, стимулює регенерацію клітин.

Колоїдне золото - ефективний антиоксидант. Виводить токсини з пор, усуває тьмяність і набряклість, в'янення, в'ялість.

Екстракт троянди (3 види) - надає цілющий ефект для сухого і зрілого покриву. У складі MEDI-PEEL Rose Diamond Radiant Glow Mask перешкоджає зневодненню, захищає покрив від тьмяності, в'ялості, нерівного тону.

Екстракт центелли азіатської - освіжає, усуває набряклість. Також бореться з куперозом, загоює подразнення, перешкоджає лущенню і почервонінню.

Комплекс рослинних олій (аргана, макадамії та виноградних кісточок) - надає цілющий, антиоксидантний, тонізувальний догляд. Розгладжує мікрорельєф, перешкоджає старінню і сухості тканин, усуває подразнення. Виводить токсини з пор, усуває набряклість і тьмяність.

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Серебристый
Размер:
  • Другой