Все категории
Добавить товар

Demax маска, гель–маска «коллаген + эластин»

130 грн
Описание

Demax Gel-Mask «Collagen + Elastin» — це гелева маска, розроблена для догляду шкіри обличчя. Збагачена колагеном та еластином, двома ключовими компонентами, які сприяють зміцненню та пружності шкіри. Містить активні інгредієнти, які допомагають зволожити, розгладити та освіжити шкіру. Унікальна за складом маска глибоко просочує киснем і зволожує вашу шкіру. Завдяки гідролізованому колагену корисні молекули глибоко проникають у нижній шар епідермісу. Продукт сприяє посиленню метаболізму, водночас надає профілактику вікових змін. При систематичному використанні шкіра обличчя отримає розслаблення, захист від стресу та зовнішніх впливів. Покрив отримає глибоко дихаючий ефект, завдяки чому шкіра буде насичуватися необхідною вологою. Маска має легку і освіжаючу текстуру гелю, яка приємно охолоджує і заспокоює шкіру. Легко наноситься та швидко вбирається.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
Нанести тонким шаром на шкіру обличчя, шиї та декольте. Залишити на 10-15 хвилин, залишки втерти у шкіру. Не змивати, за необхідності надлишки промокнути вологою серветкою.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ:
Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Elastin (Desmosine), Lotus Extract

15 мл-130 грн
25 мл-200 грн
50 мл-380 грн

Також є інша проф.косметика Demax, Renew, Pelart, Medicare, dr. Spiller, Medilux, Cristina, Smart4Derma, Sesderma, Mediderma, Rejuran. Запитуйте в особисті.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 15мл
  • 20мл
  • 50мл
Классификация:
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антивозрастное Матирующее Питание Тонизирующее Увлажнение

Похожие товары