Все категории
Добавить товар

Омолоджують гідрогелеві патчі під очі wokali milk eye mask

192 грн
Описание

Омолоджувальні гідрогелеві патчі під очі Wokali Milk Eye Mask допомагають справлятися з набряками в області очей, з темними колами. Крім цього, мають властивості, що омолоджують, через входять до складу компонентів. Знімають тяжкість після робочого дня, вирівнюють тон
шкіри. Навіть після першого використання можна помітити результат, але фахівці рекомендують застосовувати патчі щодня.
Продукт підходить для всіх типів шкіри, але зовсім молодим користувачам не рекомендується до використання (оскільки шкіра не потребує такого глибокого догляду). Також неварто використовувати засіб на пошкодженій шкірі.
🥛Спосіб застосування
Найкраще зберігати засіб у холодному місці, наприклад, у холодильнику. Так продукт збережеться довше і його властивості спрацюють краще. Відтіки знімуться швидше, а шкіра буде живою та зволоженою. Спочатку обличчя необхідно відчистити та нормалізувати тонус. Після схемою накласти патчі на область під очима. Тримати потрібно протягом 15-20 хвилин, а потім зняти. Змивати залишки засобу не потрібно, найкраще масажними рухами втерти в шкіру, для кращого ефекту. Застосовувати рекомендується вранці або перед сном ввечері.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?