Все категории
Добавить товар

Trimay sebum pro pore refining modeling mask pack альгинатная маска для жирной и...

420 грн
Описание

Альгінатна маска для догляду за жирною та проблемною шкірою з розширеними порами Trimay Sebum Pro Pore Refining Modeling Mask Pack. Засіб абсорбує та видаляє надлишки шкірного сала, надає шкірі гладкість і зберігає її еластичність, поглинає шкірний себум, перешкоджає утворенню сальних пробок, звужує пори та робить їх менш помітними на обличчі.

Засіб дає змогу провести салонну процедуру в домашніх умовах, легко та просто. Маски не тільки насичують шкіру поживними речовинами, але й відлущують, адсорбуючи шкірний жир і забруднення, очищають від токсинів, які не видаляються очисними засобами.

Діатоміт і альгінат у складі масок зміцнюють тургор і надають шкірі еластичність, каталізують дію сироваток і кремів, нанесених під маску безпосередньо перед процедурою.

-Деревне вугілля — сприяє поліпшенню обміну речовин, проникаючи вглиб епідермісу, абсорбує та виводить токсини та інші забруднення, нормалізує діяльність сальних залоз. Оскільки вугілля багате на мінерали, воно чудово підсушує запалення та прищики, надає чудовий антисептичний ефект.
-Pore Complex (гідролат квітів гамамелісу, екстракти квітів орегано, гібіскусу, хризантеми, примули вечірньої, камелії) — комплекс рослинних екстрактів має чудову бактерицидну, протизапальну й антисептичну дію. Тонізує шкіру та покращує мікроциркуляцію. Регулює себовиділення, нормалізує жирність шкіри, усуває жирний блиск.
-Екстракт ламінарії (бурой водоросли) - містить величезну кількість корисних речовин і не має рівних у рослинному світі. Мінеральні сполуки, які в ній містяться, вирізняються високою біологічною активністю й мають зволожувальний, ранозагоювальний і протизапальний, регенерувальний, імуностимулювальний ефекти.
-Екстракт полину — має антибактеріальні, заспокійливі, протизапальні, антиоксидантні властивості.
-Вітамін С — антиоксидант, який перешкоджає старінню шкіри, зменшує вироблення меланіну, бореться з пігментацією. Має також антибактеріальний ефект, підвищує імунітет шкіри та стимулює процеси регенерації, що робить його незамінним під час лікування акне. Забезпечує синтез повноцінного колагену, освітлює зони гіперпігментацій, покращує стан під час дерматозів, що супроводжуються запаленням, захищає від фотоушкодження УФ-променями.
-Токоферол (вітамін Е) — природний антиоксидант, бореться з процесом окиснення й продовжує молодість клітин, стимулює синтез колагену, підтримує пружність і еластичність.

Застосування:

Змішайте в ємності порошок і воду в співвідношенні 1:0,8. Якщо суміш занадто густа, додавайте по 5 мл води, щоб відрегулювати консистенцію. Шпателем рівномірно нанесіть на обличчя, починаючи з великих поверхонь. Через 15-20 хвилин акуратно зніміть маску знизу вгору. Видаліть залишки маски вологим ватним диском або змоченою губкою.

240g

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Серебристый
Размер:
  • Другой

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?