Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Гель-маска холодного гідрування

159 грн
Описание

Гель-маска холодного гідрування

🌱☝Гель-маска холодного гідрування

🌱Гель-маска на основі камфори сприяє розпушуванню верхніх шарів епідермісу, розкриває та глибоко очищає пори, розм'якшує вміст сальних залоз та сприяє позбавленню від «чорних цяток». Таким чином, відбувається делікатна ексфоліація без подразнення шкіри.

🌱Завдяки рослинному складу, гель-маска має виражену антисептичну, протизапальну і зволожуючу дію, забезпечує детокс-ефект для жирної та проблемної шкіри, в тому числі чутливої.

🌱 Гель-маска призначена для підготовки шкіри до процедури атравматичного чищення обличчя, або в якості підготовчого етапу перед процедурами подальшого косметологічного догляду (пілінгу або нанесенням маски). Завдяки цьому полегшує процедуру та забезпечує її максимальну ефективність, покращує проникнення інгредієнтів з інших засобів в глибокі шари епідермісу.

☝Містить: сечовину, екстракт папороті, камфору.
Сечовина – кератолітік, що запобігає подальшій трансформації комедонів в запальні елементи.

🌿Екстракт папороті – анти-акне компонент з широким спектром антимікробної дії. Знижує вироблення себуму.

🍀Камфора – механізм дії камфори полягає у швидкій активації кровообігу в мікросудинах шкіри, за рахунок чого забезпечується протинабряковий ефект, дренаж клітковини і сполучної тканини (місцевий набряк є одним з обов'язкових моментів запалення).

☝Застосування: нанесіть маску на очищену шкіру обличчя (для посилення дії прикрийте харчовою плівкою). Тримайте 15-20 хвилин, після чого змийте водою. Час дії індивідуальний, ефект залежить від стану шкіри, але використовувати маску потрібно не довше, аніж 15-20 хвилин. Далі приступити до очищення обличчя.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Красный
Размер:
  • 75мл
Классификация:
Гипоаллергенная Дерматокосметика Натуральная Органическая
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Тонизирующее
Продавец
aljocsh
aljocsh
Киев
40% выполненных заказов
Была