Все категории
Добавить товар

Пілінг для обличчя та тіла з екстрактом персика

144 грн с 13 Май - добавляйте в избранное

180 грн
Описание

Гель-скатка - один із тих косметичних засобів, що повинні застосовуватися для догляду за шкірою будь-якого типу. Регулярне використання скатки дозволить підтримувати шкіру здоровою, чистою. Прибираючи з поверхні епідермісу забруднення, ви забезпечуєте більшу ефективність доглядових засобів - кремів, лосьйонів, масок, оскільки їх активні компоненти можуть проникати глибше.

Пілінг-скатка для обличчя Bioaqua Peach спрямований на глибоке і, одночасно з цим, делікатне очищення пор, відлущування ороговілих частинок. Засіб робить шкіру пружною та еластичною, колір - рівним, однорідним, яскравим і здоровим. Допомагає освітлити небажані пігментні плями і веснянки, глибоко та ефективно очищає пори і значно зменшує кількість чорних цяток.

Спосіб застосування: використовувати засіб слід 1-2 рази на тиждень. Наносити гель-скатку потрібно на шкіру без макіяжу (важливо, щоб вона була сухою). М'якими рухами засіб розподіляють по обличчю і залишають на дві хвилини, після чого змивають теплою водою, разом з утвореними грудками. Щоб збільшити ефективність доглядової косметики (крему, маски, сироватки), застосовуйте скатку перед її нанесенням.

Об'єм: 140 г

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Другой
Тип кожи:
Все типы

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?