Все категории
Добавить товар

Jmsolution active birds nest moisture mask prime тканевая маска с экстрактом...

475 грн
Описание

Упаковка - 10шт.

Ультратонка тканинна маска з ластівчиним гніздом JMsolution Active Birds Nest Moisture Mask Prime відмінно зміцнює імунітет шкіри, підвищує пружність і тонус, зволожує і має омолоджувальну дію.

Маска інтенсивно зволожує шкіру, наповнюючи її безліччю незамінних корисних елементів і вітамінів, оздоровлює загальний стан шкіри та уповільнює процеси старіння.

Підвищує пружність і еластичність шкіри, зміцнює тургор і сприяє розгладженню зморшок.

Висококонцентрована есенція проникає глибоко в епідерміс, усуває сухість і підтримує оптимальний рівень зволоження в клітинах шкіри, зберігаючи молодість і тонус.

Основа маски виконана з ультратонкої купри, яка щільно фіксується, добре прилягає до шкіри, повторюючи всі контури обличчя, і сприяє активному проникненню корисних компонентів у клітини шкіри. Купра не пропускає повітря, створює певний "парниковий ефект", що допомагає усім компонентам маски краще засвоїтися, а також відмінно зберігає вологу.

Основні діючі компоненти:

Екстракт ластівчиного гнізда - комплексно оздоровлює шкіру і покращує її зовнішній вигляд. Сприяє вирівнюванню мікрорельєфу, зменшенню глибини зморшок і запобіганню утворенню нових. Має легкий ліфтинг-ефект. Живить, помякшує та освіжає шкіру. Покращує колір обличчя, бореться з тьмяністю і сірим кольором.

Гідролізований колаген - покращує загальний стан шкіри: розгладжує і вирівнює її, робить пружною і еластичною, прибирає дрібні зморшки і освіжає. Має ранозагоювальну і заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри.

3 види гіалуронової кислоти - активно зволожують, проводячи вологу глибоко в клітини епідермісу, створюють на поверхню шкіри барєр, який запобігає випаровуванню вологи і підтримує оптимальний рівень зволоження, усувають сухість і лущення.

Екстракт листя полину - чинить бактерицидну, антисептичну, протизапальну дію. Нормалізує гідро-ліпідний баланс шкіри, лікує акне.

Екстракт календули лікарської - чинить антибактеріальну і противірусну дію на шкіру, регенерує покриви, знімає почервоніння, свербіння, подразнення, використовується в разі куперозу, нормалізує гідроліпідний баланс, прибирає жирний блиск.

Спосіб застосування:
1. витягніть маску з упаковки.
2. Щільно прикладіть маску до обличчя і залиште на 10-20 хвилин.
3. Зніміть маску, а залишки есенції вбийте в шкіру мякими поплескувальними рухами.

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Голубой
  • Чёрный
Размер:
  • Другой

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?